@radu_andry90: Nu sunt usa de biserica, stai linistit, alerg cu masina in trafic, dar bineinteles intr-o anumita limita de siguranta, nu o sa ma vezi mergand pe 2 roti, dar oricum nici cuminte nu ma vezi.
@db50rin: Acum ceva ani mergeam la ilegale, ca altceva pe vremea aia nu prea se facea, intre timp m-am calmat. Asa ca am facut ceva curse, pe langa asta am fost la Autocross de multe ori si m-am dat pe traseul lor, a 4-a oara a mers cineva cu mine in masina si m-a invatat cum sa iau curbele. De asemenea am fost la Karting de nu stiu cate ori, tot asa, la un moment dat a venit cineva si mi-a explicat cum sa iau curbele si am scos mai bine.
E adevarat ce zici tu, dar aici e vorba de explicatii pe un traseu anume, nu toate traseele sunt lafel. Aici vad eu diferenta intre un curs facut la Titi Aur, sau oricine altcineva si unul care iti descrie un traseu.
Eu asa vad lucrurile, nu trebuie sa te superi pe mine, sunt chestii destul de subiective aici si fiecare face cum vrea, de asemenea, mie nu mi se pare foarte mult 4500 RON la Titi Aur.
Dar cum am spus, la Adancata vreau sa merg, numai ca momentan sunt prins cu foarte multa treaba sper ca in Aprilie sa pot ajunge