Vezi , mai bine adopti o alta gandire: daca masina merge bine , scoate toate sunetele care trebuie si arata bine interior exterior Km nu conteaza ca pana la urma nu cumperi km , cumperi pachetul complet.
Dar astia suntem noi, romanii ,cumparam anul si km, de aia se si minte cu atata nerusinara in privinta asta .
Te deranjeaza asa rau ca are 250 000 -300 000 km sau cat o avea ea, cum ziceai si tu ai "bagat" 22 000 in jumatate de an fara mari batai de cap? Oricum ce era consumabil sau cu viata limitata(turbina , injectoare ,rulmenti ,ambreiaj...) ori au fost schimbate/reconditionate ori sunt indistructibile

.
Masina mamei mele din 2007 are 40 000 km luata de noua si nu cred ca ai da-o la schimb cu Fordul tau cu xxx xxx km (eu unu n-as schimba-o cu al meu tot cu xxx xxx km ) , iar masina a fost cat se poate de ingrijita, dar daca as enumera acum erorile/problemele/bataile care le are sau le-a avut ti-as ocupa toata pagina , dar in cazul in care le-am pune la vanzaare sunt convins ca a ei s-ar vinde prima.