Totul despre membri

Noul meu Mondeo MK5 Deep Impact Blue

Prezentari cu masini, poze, biografii, liste

Moderator: Cornel001

Noul meu Mondeo MK5 Deep Impact Blue

Mesajde v3c1nu » 05 Aug 2015, 23:38

Salutare,
Dupa 4 luni de asteptare si stres.. a venit jucaria :)

Titanium, 2.0 TDCi, 150CP (320nm, 110Kw), Powershift, 5 USI, Deep Impact Blue
https://www.dropbox.com/sh/n1vfhjrqb6se ... iWYTa?dl=0
Pachet Titanium Premium 1 (Sistem navigatie,SYNC Gen II, display 8” cu touch screen,9 difuzoare, radio SONY,comenzi audio pe volan, Bluetooth / Voice Control (limba engleza), conexiune USB, volan incalzit, hayon actionat electric, faruri adaptive LED, geamuri fumurii,sistem parcare paralel si perpendicular)
Parbriz cu protectie solara
Plafon panoramic
Camera Video spate
Roata de rezerva de dimensiuni reduse (Spare Tyre-T125/80R16)
Jante 17" x 7.5 Alloy Wheel - Style 3 (5x2)
Anvelope vara GoodYear EfficientGrip Performance 235x50xR17 96W

Alimentare doar de la Rompetrol, EfixS 55
Dupa ~ 1000Km parcursi
Consum urban: ~ 9%
Consum extraurban (in plan drept si fara vant):
> 100Km/h ~ 4.5%
> 130Km/h ~ 5.5%
> 150Km/h ~ 7%
> 170Km/h ~ 8.5%

Plusuri dpmdv:
1. Este cel mai frumos Mondeo creat pana acum cu un desing care intoarce multe capete..
2. Motorul diesel 150CP este silentios si suficient de puternic in orice situatie.
3. Suspensia standard ofera o plimbare relaxanta iar directia este foarte precisa.
4. Multumit de spatiul interior (am aproape 2m inaltime) cat si de portbagajul generos de 500 litri cu rezerva mica.
5. Scaunele si pozitia la volan sunt confortabile.
6. Farurile LED sunt bestiale iar semnalizarea.. iti da senzatia de nava spatiala :)
7. Camera video spate ar trebui sa vina in echiparea standard.. fara ea.. nu prea poti parca usor, luneta avand vizibilitate mica.
8. Multumit de sunet, navigatie si celelalte tehnologii....
9. Cutia PowerShift este ok iar cu padelele te poti juca oricand, are putin lag in demaraj dar m-am obisnuit. Se poate schimba pozitia schimbatorului fara sa tii apasata pedala de frana. La semafor o pun pe N de obicei..
10. Comenzile de pe volan sunt usor de folosit si m-am obisnuit repede cu ele.
11. Parbrizul cu protectie solara isi face bine treaba atat ziua cat si noaptea. Acele fire de la incalzire nu sunt deranjante.
12. Culoarea Deep Impact Blue.. speechless! Evident ca trebuie spalata mai des si ca nu este o culoare care ascunde mizeria :)
13. Plafonul panoramic cu protectie solara este o placere pentru copii si pasageri.
14. Portbagaj cu deschidere electrica si din telecomanda e practic. Sunt curios cum se deschide daca se strica sistemul electric :(
15. Inchiderea centralizata cu senzor (fara sa folosesti telecomanda) este foarte utila!
16. Camera care citeste semnele de circulatie s-a dovedit foarte utila.

Minusuri dpmdv:
1. Transfagarasanul i-a venit de hac si au aparut greierasii in bord si cotiera.
2. Capota nu este centrata corespunzator si trebuie apasata destul de tare ca sa se inchida (posibil sa fi fost "reparata" la noi in tara). Se observa diferente de imbinare ~ 1mm, atat in plan orizontal cat si vertical.
3. Gurile de ventilatie sunt prost gandite (la Octavia sunt super ok).
4. Si la aceasta masina.. stalpul imi creaza probleme.. am evitat in ultimul moment vreo 2 pietoni :(
5. Tapiteria este facuta din materiale care te rascheteaza, ma asteptam la ceva mai soft..
6. Capota nu este reglata bine si apar diferente de @ 1mm, arata nasol.
7. Pragurile sunt de plastic/fibra si se misca daca tragi de ele. Sper ca daca le ating de vreo bordura/piatra nu se indoaie/sparg.
8. Farurile ies in afara aripei cu 2-3mm si se vad destul de urat, dau senzatia de masina asamblata ieftin.
9. N-am putut sa comand tapiterie textila de culoare deschisa.

Alte pareri pe care le-am vazut pe forum..
- sunete ciudate in habitaclu de la pietricelele care lovesc in aripi.. nu! Evident ca daca mergi pe drum cu pietricele si ai anvelope necorespunzatoare.. acestea le arunca si fac putin zgomot..
- sunete in habitaclu din cauza combustibilului din rezervor.. nu! Daca pui frane puernice.. poate se aude ceva.. dar nu sunt inconstient sa fac asemenea test.
- jantele pe 17" cred ca sunt varianta cea mai buna pentru aceasta masina.

In rest.. sunt multumit de achizitie :)
Fişiere ataşate
2015-08-02 (32).JPG
2015-07-25 (71).jpg
2015-07-31 (4).JPG
2015-07-31 (2).JPG
v3c1nu
Member

Maşina: Ford Mondeo 5D MK5 2.0 TDCi 150CP, Powershift, Titanium Premium 1, Plafon panoramic
VIN: WF0EXXWPCEFY56068

Re: Noul meu Mondeo Deep Impact Blue

Mesajde Momos » 05 Aug 2015, 23:52

Bravo !!! S-o stapanesti sanatos si la multi km :) Frumoase poze. Si mie imi place tare mult culoarea asta. Poate ne intalnim prin Buc sa la punem impreuna :)

PS: dupa cate poze i-ai facut se vede ca iti place tare mult :D
Momos
Ford Freak

Maşina: Ford Mondeo Mk5 2.0 Ecoboost 240

Mesajde tezzy » 06 Aug 2015, 08:19

foarte frumoasa masina si culoare..... multi km fara probleme
1.ford focus 2010
2.ford ka 2011(familie)
3.ford mondeo 2006(familie)
tezzy
Incepator

Maşina: ford focus ,2010,1.6,100cp

Mesajde BogdanFSB » 06 Aug 2015, 08:24

Foarte tare masina. Ti-am mutat eu topicul in totul despre membri.
BogdanFSB
Moderator

Maşina: Renault Kadjar Intense EDC

Mesajde torrecsr » 07 Aug 2015, 03:44

Nu te supara, dar nu este prea bine ca ai mutat topicul aici.Este greu de ajuns si nu o sa il vada prea multi posesori de mondeo Mk5 pentru pareri si comentarii...de altfel nici nu era prima prezentare de masina pe forumul dedicat mk5....parerea mea
torrecsr
Incepator

Maşina: Ford Mondeo MK 5,180 cp,Powershift

Re: Noul meu Mondeo MK5 Deep Impact Blue

Mesajde Mircea » 07 Aug 2015, 10:03

Bine ai venit in forumul Club Ford, o sa te obisnuiesti cu sectiunile dedicate. In totul despre membrii se fac prezentarile generale, in sectiunea mondeo 5 se discuta problemele pe care le au aceste masini. Momentan sunt putine masini in acea sectiune, asa e la inceput cand apare o masina noua, asta nu inseamna ca nu vor aparea si altele. Felicitari pentru achizitii si incercati sa respectati regulamentul pentru a evita discutiile inutile.
O zi frumoasa in continuare.
Mircea

Maşina: Ford Focus 2 HB 1.6, 130+CP, Ti-VCT
VIN: WF05XXGCD56GXXXXX

Mesajde BogdanFSB » 07 Aug 2015, 10:29

$1 scrie:$2u te supara, dar nu este prea bine ca ai mutat topicul aici.Este greu de ajuns si nu o sa il vada prea multi posesori de mondeo Mk5 pentru pareri si comentarii...de altfel nici nu era prima prezentare de masina pe forumul dedicat mk5....parerea mea

Nu se supara nimeni. Eu zic ca e mai bine sa nu poluam topicul omului doar pentru faptul ca trebuie sa respectam un regulament.
BogdanFSB
Moderator

Maşina: Renault Kadjar Intense EDC

Re: Noul meu Mondeo MK5 Deep Impact Blue

Mesajde radu_andry90 » 07 Aug 2015, 23:17

Felicitari pentru masina!(Cat despre topic, cine cunoaste forumul cat de putin, stie ca aici trebuie "sapat"-va fi gasit cu siguranta!)
Am citit putin mai devreme de nemultumirile pe care le ai avut..in special cea cu linia caroseriei!o fi normal asa?Sau ai avut tu ceva ghinion?
radu_andry90
Member

Maşina: Focus ST mk2 2.5T

Înapoi la Totul despre membri