Focus 1 The Dog
salutare tuturor.azi am avut mai mult timp liber si m-am hotarat sa imi prezint masina pe site.
Masina este un focus mk1 an 2001 1.6 zetec o am de 3 ani si cred ca va mai sta la mine o perioada pentru ca am avut oferte sa o dau dar pur si simplu nu o pot vinde,vorba aia mai bine bag bani in rabla mea decat in rabla altuia
Masina am achizitionat-o acum aproximativ 3 ani,dupa cum se vede in poze nu era in stare prea buna,avea indoituri,lacul sarit pe alocuri,rugina la praguri de bagai mana in ele
, rugina la aripile spate,jantele in stare jalnica,si multe altele care nu imi vin in minte acum.partea buna este ca masina mergea si merge perfect in continuare.
dupa cumparare a urmat tinichigeria,schimbat praguri si aripi fata,bara fata suferise intre timp din cauza unui caine
a fost si ea reparata,am anulat butucul de la haion si antena si am astupat gaurile,pus grila fata badgeless,dupa care a urmat revopsire intr-o singura culoare.masina avea toba finala scoasa si pus un intermediar de teava si era cam galagioasa,am dat-o jos si am pus o toba de inox care suna mai infundat.
pe viitor am de schimbat jantele cu unele soft spokes tot pe 17" de scorpio,am de montat pragurile false care sunt deja vopsite in culoarea masinii dar le voi pune la primavara,si recent am gasit si o prelungire pentru bara spate pe care trebuie sa o vopsesc la culoare si sper sa o pun cand se mai incalzeste afara.
cam atat ar fi,daca e ceva o sa mai completez
mai jos o sa atasez pozele cu evolutia masinii.
Masina este un focus mk1 an 2001 1.6 zetec o am de 3 ani si cred ca va mai sta la mine o perioada pentru ca am avut oferte sa o dau dar pur si simplu nu o pot vinde,vorba aia mai bine bag bani in rabla mea decat in rabla altuia

Masina am achizitionat-o acum aproximativ 3 ani,dupa cum se vede in poze nu era in stare prea buna,avea indoituri,lacul sarit pe alocuri,rugina la praguri de bagai mana in ele

dupa cumparare a urmat tinichigeria,schimbat praguri si aripi fata,bara fata suferise intre timp din cauza unui caine

pe viitor am de schimbat jantele cu unele soft spokes tot pe 17" de scorpio,am de montat pragurile false care sunt deja vopsite in culoarea masinii dar le voi pune la primavara,si recent am gasit si o prelungire pentru bara spate pe care trebuie sa o vopsesc la culoare si sper sa o pun cand se mai incalzeste afara.
cam atat ar fi,daca e ceva o sa mai completez
mai jos o sa atasez pozele cu evolutia masinii.
-
forddog - Incepator
- Maşina: Focus 2001,Hatchback,1.6zetec,100cp cp,standard
- VIN: WF0AXXGCDA1M30105