Ford Focus 2 1.6 TDCI
Va salut baieti! Bine v-am gasit, sunt nou pe aici
Dupa vanzarea fostei masini (Passat 1.6 benzina) m-am hotarat sa ma reprofilez pe o alta marca datorita bugetului, am vrut o masina cat mai noua pana in 3500 euro. Variam intre Opel Astra H si Ford Focus 2, imi placea mai mult Astra pana am gasit acest Focus pe care l-am si cumparat cu 3450 negociat de la 3550
.
Sa incep prezentarea:
Ford Focus 2:
Motorizare: 1.6 TDCI 109 cai DPF
An: 2007
Dotari:
-4 geamuri electrice
-oglinzi electrice si incalzite
-Aer Conditionat
-senzori ploaie
-senzori lumina
-oglinda heliomata cu senzor antiorbire
-computer de bord
-comenzi pe volan
-pilot automat
-parbriz incalzit
-ESP, ABS, servodirectie
-inchidere centralizata
-pachet lumini ambientale interior/exterior
-proiectoare ceata
-calig remorcare
-car kit bluetooth (foarte util
)
-volan imbracat in piele
Acum pozele:

Pozele sunt facute azi (am iesit la o sedinta foto cu telefonul
), masina era putin murdara, nespalata de 3 zile
Pana acum s-au schimbat filtre + ulei Liqui Moly 5w30 si s-a achizitionat kit-ul de distributie (contitech) + pompa de apa (hepu), urmeaza sa le schimb cand imi vin numerele de Romania, maine bag dosarul, sper ca pana vineri sa fie gata. Ca planuri de viitor, trebuie sa revopsesc usa stanga si bara fata (au alta nuanta) si sa schimb sau sa repar aripa stanga care a fost putin atinsa si nereparata corespunzator, doar indreptata, nu s-a aplicat chit si se vede putin stramba langa bara, dar astea nu le consider neaparat probleme, stiam de ele de cand am luat masina, mi-a zis omul la telefon dar pe mine me interesa mai mult motorul si partea mecanica care pana acum, din cate am vazut, se tin bine.

Sa incep prezentarea:
Ford Focus 2:
Motorizare: 1.6 TDCI 109 cai DPF
An: 2007
Dotari:
-4 geamuri electrice
-oglinzi electrice si incalzite
-Aer Conditionat
-senzori ploaie
-senzori lumina
-oglinda heliomata cu senzor antiorbire
-computer de bord
-comenzi pe volan
-pilot automat
-parbriz incalzit
-ESP, ABS, servodirectie
-inchidere centralizata
-pachet lumini ambientale interior/exterior
-proiectoare ceata
-calig remorcare
-car kit bluetooth (foarte util

-volan imbracat in piele
Acum pozele:

Pozele sunt facute azi (am iesit la o sedinta foto cu telefonul

Pana acum s-au schimbat filtre + ulei Liqui Moly 5w30 si s-a achizitionat kit-ul de distributie (contitech) + pompa de apa (hepu), urmeaza sa le schimb cand imi vin numerele de Romania, maine bag dosarul, sper ca pana vineri sa fie gata. Ca planuri de viitor, trebuie sa revopsesc usa stanga si bara fata (au alta nuanta) si sa schimb sau sa repar aripa stanga care a fost putin atinsa si nereparata corespunzator, doar indreptata, nu s-a aplicat chit si se vede putin stramba langa bara, dar astea nu le consider neaparat probleme, stiam de ele de cand am luat masina, mi-a zis omul la telefon dar pe mine me interesa mai mult motorul si partea mecanica care pana acum, din cate am vazut, se tin bine.
- mihai1608
- Incepator
- Maşina: Ford