Totul despre membri

Ford Mondeo mk4 2007 - 1.8 TDCi

Prezentari cu masini, poze, biografii, liste

Moderator: Cornel001

Ford Mondeo mk4 2007 - 1.8 TDCi

Mesajde atc » 30 Sep 2016, 14:09

Va salut!
Sunt foarte fericit sa "ma laud" cu noua si prima mea achizitie :)).

Pot sa incep prin a spune ca la inceput nu prea eram interesat de Ford, mai ales de Mondeo, din cauza marimii si a ceea ce doresc eu sa fac cu ea. In principiu am 19 ani si permis de un an de zile si aproape incep facultatea. Asadar, dupa foarte, foarte, foarte multe BMW-uri vazute, am ajuns sa-mi iau Ford, practic singurul Mondeo pe care l-am vazut, pentru ca aparent m-am cam indragostit de ea.

Cu toate ca nu eram eu fanul masinilor mari, asa zise "de familie", aceasta m-a surprins placut in privinta confortului la interior, raportat la BMW (pana in 2007).
Acum, as dori niste sfaturi, niste pareri despre cum vi se pare masina voua, celor care cunosc modelul mai bine.

Ca si specificatii, masina este din 2007, are un motor diesel 1.8 de 125 CP (despre care m-am cam uitat pe acest forum si am vazut ca este suficient de laudat), 125,000 km si l-am luat de la primul si unicul propietar de cand s-a fabricat ea.
Dotari interioare nu prea pot sa zic ca are ceva mai sus de standard.

Ca si aspect, masina arata cam asa:
Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

A, si nu in ultimul rand, masina a costat 6,000 de euro cu taxa de inmatriculare platita.
As dori daca se poate niste sfaturi, cu privire atat la masina in timp cat si la motor si etc. Si, de asemenea, daca s-ar merita sa-mi schimb farurile, in unele cu lupa/xenon si cam cat m-ar costa, daca stiti (am eu un fix...).

O zi buna :*
atc
Incepator

Maşina: Ford Mondeo MK4 1.8 TDCi 125HP

Înapoi la Totul despre membri