Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

Kristal Blue Focus 2

27 Oct 2015, 23:03

Salut , numele meu e Stefan.
De aproximativ 1 luna sunt proprietarul unui focus din 2006 culoare Kristal Blue 1.6 tdci 109hp adus din Germania.
Am avut putin noroc si am gasit o masina buna (zic eu) initial am cautat mazda 3 dar fordul arata cel mai bine dintre toate ce le-am gasit, desi nu sunt mare fan ford si n-am fost niciodata. Ei bine lucrurile au inceput sa se cam schimbe si am prins drag de masina. Se conduce frumos, sunt multumit de consum si se comporta binisor la drum lung.
Dotari: Dublu clima , servo, 6 airbags , interior crem cu albastru, unitate sound 6000 cd , oglinzi si geamuri electrice, DPF.
Mecanica: deocamdata n-am facut nimic la ea , uleiul a fost schimbat la 103-104k. (masina are 108k on clock)
Urmeaza sa-i fac distributia si un rulment huruie pe spate(cred) . Poate si franele desi sunt ok.
Planuri de viitor: inainte sa vina gerul as vrea sa-i pun o instalatie de incalzire in scaune, in primavara ma gandesc la o suspensie reglabila ta-technix , folii solare, lupe in faruri si o instalatie xenon de calitate si cam atat deocamdata. Ma gandesc la o evacuare dedicata si un soft dar nu ma grabesc. :-??
Imagine
Imagine
Imagine

Re: Kristal Blue Focus 2

28 Oct 2015, 01:13

Sa o stapanesti cu placere!
Frumos model!
Vad ca are jantele de Mondeo Mk3 (Titanium) pe 18" :)
Care a fost pretul de achizitie?
Interiorul va fi destul de pretentios (mocheta/presuri) ...
Lupele le poti pune aftermarket+instalatie xenon sau poti cauta faruri OEM ...

Cu ce te-ar incanta o suspensie reglabila?
Fa-i revizia, pune-o la punct dpdv mecanic si apoi poti incepe investitiile pentru suspensie, soft... (parerea mea)

28 Oct 2015, 01:58

$1 scrie:$2a o stapanesti cu placere!
Frumos model!
Vad ca are jantele de Mondeo Mk3 (Titanium) pe 18" :)
Care a fost pretul de achizitie?
Interiorul va fi destul de pretentios (mocheta/presuri) ...
Lupele le poti pune aftermarket+instalatie xenon sau poti cauta faruri OEM ...

Cu ce te-ar incanta o suspensie reglabila?
Fa-i revizia, pune-o la punct dpdv mecanic si apoi poti incepe investitiile pentru suspensie, soft... (parerea mea)

Mersi Sharkky!
4k a fost pretul de achizitie. Imi place interiorul desi ai dreptate e putin mai pretentios dar nu e problema la mine, am si un megane 2 cu interior bej , tot timpul am avut grija ca interiorul sa fie extra curat.
L-am si dotat cu un set de presuri pentru focus 2.
Ma cam feresc de farurile OEM stiu ca au preturi mari.
Vreau o reglabila pentru a micsora putin garda la sol si pentru stabilitate desi suspensia este destul de rigida nu ma pot plange. Am eu pitici pe creieri cu masini low :D
Dpdv mecanic desigur ca o voi pune la punct prima data inainte de a investi in altceva. Ai vreo recomandare in ce priveste softul? ( o firma/persoana)

28 Oct 2015, 09:48

Sa o stapanesti cu placere, si la multi km, ca sa o lasi low te sfatuesc sa nu mergi pe TA calitativ nu sunt pre bune, acuma depinde cat de low o vrei, eu am mers doar cu arcuri sport -3, si sta foarte bine in curbe,

28 Oct 2015, 09:57

$1 scrie:$2a o stapanesti cu placere, si la multi km, ca sa o lasi low te sfatuesc sa nu mergi pe TA calitativ nu sunt pre bune, acuma depinde cat de low o vrei, eu am mers doar cu arcuri sport -3, si sta foarte bine in curbe,

Mersi cabron. Am auzit tot felul de chestii despre TA , cum ca ar fi proaste. Tu ce arcuri ai? Nu scade durata de viata a amortizoarelor daca pui numai arcuri? Tot la 3-4 cm ma gandeam sa cobor si eu.

28 Oct 2015, 10:03

eu am mers pe eibach pro kit, cu amortizoare standar, cei drept mie imi place cum sta pe sosea mai ales ca merg pe jante de 17 cu 235/45, daca mergi normal cu masina si nu faci macadam cu ea nu ai nici o problema, eu cel putin incerc sa evit orice gropa :)))

Daca esti din bucuresti sau din imprejurimi, te asteptam duminica pe 1 noiembie la intalnirea lunara, in spate la tribunal (fostul junior)

28 Oct 2015, 10:14

$1 scrie:$2u am mers pe eibach pro kit, cu amortizoare standar, cei drept mie imi place cum sta pe sosea mai ales ca merg pe jante de 17 cu 235/45, daca mergi normal cu masina si nu faci macadam cu ea nu ai nici o problema, eu cel putin incerc sa evit orice gropa :)))

Daca esti din bucuresti sau din imprejurimi, te asteptam duminica pe 1 noiembie la intalnirea lunara, in spate la tribunal (fostul junior)

Mersi de invite! Pacat ca sunt la 400 de km distanta (cj :)). Oricum as vrea sa tine legatura cabron. Am vazut buildul tau, arata intr-un mare fel 'grasuta'. Mersi inca odata de sfaturi.

28 Oct 2015, 10:18

Multumesc mult, o sa arate si mai bine, daca ai nevoie de sfatruri suntem aici sau telefonic :D

28 Oct 2015, 10:40

Daca te feresti de farurile OEM cu lupa, te apuci de bricolat si montezi lupe aftermarket ...

28 Oct 2015, 10:56

$1 scrie:$2aca te feresti de farurile OEM cu lupa, te apuci de bricolat si montezi lupe aftermarket ...

Cel mai probabil le voi trimite la cineva sa le faca.

17 Iun 2016, 17:26

Focusica a primit de o saptamana FK ak street reglabile pe inaltime. Sunt tare multumit de ele , drop-ul e exact cum mi-am dorit. Urmeaza o reconditionare la jante si chestii obisnuite bucsi rulmenti :))
Imagine
Imagine
Imagine

18 Ian 2017, 00:58

Mai o poza , mai o folie , o 'tiganie'. :shock:
Next step evacuare custom :D/
Imagine
Imagine
Imagine

18 Ian 2017, 17:30

Faina masinuta, dar iti recomand sa-ti trangi bani pentru KW V1 :) .
FK sunt in aceasi clasa cu TA Tehnics.... Doar ca probabil ai primit si bielete antiruliu la kit .

20 Ian 2017, 22:35

$1 scrie:$2aina masinuta, dar iti recomand sa-ti trangi bani pentru KW V1 :) .
FK sunt in aceasi clasa cu TA Tehnics.... Doar ca probabil ai primit si bielete antiruliu la kit .

Salut Bogdan.
Da stiu nu sunt stralucite la confort dar pt mine isi fac treaba. N-am primit bielete, sunt pe bielete stock deocamdata. Cred ca o sa trec pe perne direct si renunt la static. :)) (daca voi avea vreodata bani )
Răspunde