Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
28 Aug 2017, 16:39
Salut,
Sunt la al doilea Focus, unul l-am luat in dec 2010 de la Agastia si cel de acum de la Rmb Cluj, chiar azi l-am ridicat.
Deci e Focus 1.5 ecoboost Titanium sedan alb. Model 2017 de la RMB Cluj.
Optionale are pachet de iarna, park pilot, camera mers inapoi, active city safe, protectii la usi, senzor unghi mort si garantie 2+4 ani
Sper sa fie la fel de fiabil ca si cel Mk2 de care m-am bucurat 7 ani
28 Aug 2017, 16:47
Felicitari! Sa fie intr-un ceas bun!
Arata bine albul pe titanium, si configuratia foarte ok.
Sa va bucurati de ea, multi km fara problem!

Daca esti la al doilea deja, e mare Focusul in tine!

Salutari!
28 Aug 2017, 17:26
Multumesc, sincer mi s-a parut masina care si-a meritat cel mai mult pretul. La Focus discountul de flota de care am beneficiat prin firma unde lucrez, a fost cel mai mare si stiind de la Focusul sotiei (Mk2) ca e o masina cinstita, am dat comanda sincer fara sa o testez sau sa testez motorul. Am riscat un pic, dar azi am facut 150 de km cu ea si mi-a confirmat ca am luat o hotarare buna.
Si multi km si tie fara incidente!
28 Aug 2017, 18:07
Misto culoarea si configuratia.
28 Aug 2017, 23:28
Mihai, felicitari! Sa o stapanesti sanatos si fara evenimente!
Masina e o bestie dar in acelasi timp e si blanda. Nu aveai ce sa iei mai bun la banii astia! Mergi la un drum mai lung ca sa o protejezi in rodaj. Numai bine te obisnuiesti cu ea si ea cu tine
29 Aug 2017, 08:21
Multumesc!
29 Aug 2017, 09:20
La mk2 ce ai avut, tot benzina?
29 Aug 2017, 15:17
1.6 benzina aspirat natural 100 cp. L-am luat in decembrie 2010 de la dealer din stoc. Si l-am vandut in familie, sa se bucure cineva apropiat de masina in continuare, pentru ca merge si arata foarte bine.