[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 679: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 679: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
ClubFord • Vezi subiect - Prezentarea mea !

Totul despre membri

Prezentarea mea !

Prezentari cu masini, poze, biografii, liste

Moderator: Cornel001

Prezentarea mea !

Mesajde eugen1973 » 16 Ian 2018, 18:17

Salutare tuturor.Ma mumesc Eugen si sant posesorul a doua berline Mondeo.Un MK5 2.0Tdci AWD,powershift 180cp titanium (Soimul)si un MK3 Tdci 2.0 Ambiente+115cp(Turturica),acesta din urma pe picior de plecare,dupa 10 ani slujiti cu prisosintaImagineImagineImagine

Enviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk
Ultima oară modificat de Automatistul pe 16 Ian 2018, 23:21, modificat 1 dată în total.
Motiv: corectare titlu subiect
eugen1973
Incepator

Maşina:

Re: Prezentare mea !

Mesajde eugen1973 » 16 Ian 2018, 18:27

Pardon,rog un moderator sa mute prezentarea mea pe pagina adecvata.Mii de scuze si merci anticipat

Enviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk
eugen1973
Incepator

Maşina:

Înapoi la Totul despre membri