Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

under construction: Ford Consul GT coupe din 72

04 Sep 2005, 15:28

Bine v-am gasit forumisti,
Am de 2 ani de zile un ford Consul si m-am gandit ca e timpul sa imi prezint si eu masina.
In primii doi ani nu i-am facut modificari decat la motor (cand am luat-o curgea din ea apa si ulei la greu).
Motorul este un 2.3 v6 cu carburator (initial a avut un solex dublucorp acum i-am pus un weber dublucorp), chiulase planate si inca cateva mici chestiutze :)
Evacuarea e inca cea cu care am cumparat masina, adica o magarie (vin doua tevi pana in toba finala unde se inghesuie intr-una singura.

Dupa doi ani de zile au inceput sa apara si petele de rugina :(( de aceea pana la sfarsitul anului o voi vopsi din nou.

poze cu consulul

04 Sep 2005, 15:38

:)

poze partea 2

04 Sep 2005, 16:02

:icon_arrow:

04 Sep 2005, 19:17

Verry nice :icon_eek:

PS: Consul nu mai aveam pana acuma.

05 Sep 2005, 17:27

azi am lasat masina la tinichigiu. sper sa am timp (si bani) s-o si vopsesc intr-o saptamana.

05 Sep 2005, 18:14

Foarte nice. Vad ca restaureaza oamenii forduri. E bine.

05 Sep 2005, 22:03

Maine poimanine apar niste mustangi :icon_mrgreen:

05 Sep 2005, 23:06

am un mustang la blocul de langa mine. Ray vad ca nu a facut dar o sa fac eu niste fluturasi sa pun prin cartier la forduri ca sunt o carca.

05 Sep 2005, 23:59

Buna idee, "persoana fizica serioasa cumpar drepturi de membru pe http://www.club-ford.com" :icon_mrgreen:

06 Sep 2005, 19:14

foarte frumos... bafta la reparatie!

06 Sep 2005, 22:06

sint rupt...azi am dat jos faruri, aripi, bari si cel mai nasol de scos a fost stratul de smoala cu care a venit masina original. Am curatat cu peria de sarma tot ce era de curatat si situatia e relativ buna...portbagajul e cel mai nasol, in rest pe ici pe colo rugina...mai fac maine poze daca va intereseaza :)

08 Sep 2005, 20:23

Foarte frumoasa... Ai fost la curse (indemanare sau acceleratie) cu ea? am avut si eu numar in geam:)

09 Sep 2005, 07:01

asadar, salutare :icon_biggrin: ne stim noi, nu :icon_mrgreen:

1--ma bucur sa vad k TU macar ai bani sa te apuci de ea, eu o vand :icon_frown:
2--nu stiu de ce ai tobele de foc asa mici, ale mele sunt mult mai mari, poate din cauza k toate evacuarile sunt refacute(Inox), dar ma gandeam k sunt facute dupa cele stock, akum vad k nu e asha...cred k de aia aveam si sunetul de....Grrrr V8 :icon_twisted:
3--evacuarea din dreapta dupa diferential, nu-ti sta prea bine, de ce? e rupta parca sau? k freaca planetara..si la mine era prinsa cu sarma...k nu aveam finala :icon_mrgreen:
4--ai gasit placute de frana?
5--cum ti s-au potrivit jentile de Scorpio, asa ai luat-o? k eu am de scorpio, 2 bucati de Titaniu pt spate si nu le pot pune, difera ET ala, nu prinde piulita nici o spira..si sunt belea jentile :icon_frown:
Imagine
6--bafta, ce culoare o faci?? te referi la "smoala" din interior ?!
7--culmea k si la mine fundul portbagajului e varza, ruginit, tre schimbata toata placa. o fi ceva cu ele la capitolu' asta :icon_redface:

dk vrea careva Mustang sa zica, banii sa fie :1034793205_gif: , sunt si alea destule :icon_wink:

09 Sep 2005, 14:59

scuze dar am fost atit de rupt ca nu am apucat sa mai postez. masina avea 2 straturi de smoala pentru izolarea cocpitului si inca un strat de 3 cm de pasla pentru izolare fonica banuiesc. Acum e curatata toata, si din pacate am descoperit multe gauri si gaurele de la rugina. Din fericire, nu in punctele esentiale.
Daca tot nu termin si cu vopsitoria sapt asta ii voi face fete noi de usi si usile le voi modifica, le fac suicide doors (studiaza tinichigiul problema si-mi zice daca poate sa le faca sau nu).
Acum ca sa raspund si la intrebari, da, am fost la vitan acum cativa ani si la baneasa la curse. din pacate la baneasa am intrat la libere si n-am mai apucat sa ma dau.
Acum pentru Florin (pacat ca nu ti-a folosit manualul ala care ti l-am dat)
1. pacat c-o vinzi
2. la tobe n-am umblat ...inca :icon_evil:
3. la timpul ei o s-o fac
4. si astea le-am lasat pe mai tarziu
5. jentile de scorio s-au potrivit fara nici o modificare, din fabrica modelul asta are 5 prezoane.
6. tot o combinatie de galben perlat cu negru dar sa vad cand ca am cam ramas fara bani. topul o sa fie negru cu dungi galbene si restul galben cu dungi negre (asa cum e acum). dungile o sa i le maresc si ii fac in aerograf niste flacari in dungi (am furat ideea de la pimp my ride)
7. si la mine e ruginit portbagajul din cauza ca i-a curs apa pe la cheder si a stat asa cam un an :(. no problem si asta o sa fie nou.

si pozele

09 Sep 2005, 15:12

under construction...dar cand termin cu ea n-o sa mai aiba 10 ani probleme.

Re: si pozele

10 Sep 2005, 03:20

din cate stiu ti-ai luat solex 4a1 sa ii pui
ai reusit sa ii faci modificarea?
sincer nu cred ca ar putea sa tina 10 ani daca pui autogenul pe ea
sudura in argon si anticoroziv dat calumea si nu cred ca o sa ai probleme 10 ani
restaurare sanatoasa :icon_lol:

10 Sep 2005, 04:38

din cate vad ai probleme asemanatoare cu ale mele la aripile fata/stalpul A. La portbagaj la mine e ruginit fundul dar partea din stanga are gaurele cum ai tu in mijloc spate(poza)
de ce spui k nu mi-au folosit manualele? sunt bune, bani nu am si risc armata si altele, deci it must go :icon_cry:

pai stiu k are 5 prezoane, dar ET(cred) este grosimea butucului jentii pe interior si prin urmare nu mai prinde deloc piulita pe filet, pt k janta sta prea in afara :icon_cry: >> ar trebui prezoane mai lungi in butucul rotii, dar..sa faca altul dk o dau :icon_rolleyes:

partea cu autogenul cam asha e. Incearca sa puctezi unde ai de pus foaie de tabla cu MIG/MAG/WAG naiba sa le ia, ka-s o gramada :icon_lol: si sudeaza in argon unde nu ajunge doar punctat :icon_wink:

Sunt curios dk stie careva ce este si cum se cheama pasta aceea groasa dar solida cu care este dat Mercedesul Cobra pe interior. Se vede clar k este o pasta intinsa cu pensula dar e tare, si dupa lucrari de genul acesta la interior chiar merita sa dai cu asha ceva. Dar ce este, unde gasim :icon_exclaim: :icon_question:

spor la treaba nev :icon_mrgreen:
BTW pune-ti 3 carburi duble si gata, fa-ti alta galerie de admisie..cand ai bani, normal :icon_twisted: (instructiuni pe net, englezii sunt cu asha ceva la kit cars si alte modele de prin anii 60-70 motorizate Ford V6)

10 Sep 2005, 22:03

si pe mine m-ar interesa pasta aia minune
bmw-ul e dat la toate inminaturile cu acea pasta

11 Sep 2005, 23:16

Intr-adevar imi luasem un solex 4e1 de bmw initial. Dar cand am incercat sa sudez pe galeria de admisie o flansa pentru noul carburator ...s-a topit :(. Intre timp am facut rost de un Weber dublucorp care a fost pe un Abarth din ce am inteles eu si l-am pus pe ala fara mari modificari pe o noua galerie de admisie...cu ajutorul nepretuit al lui Ford_V6 :)

02 Feb 2006, 12:07

update la proiect:
-terminat tablaria
-dat masina

---the end---

p.s. acum am un alt kit kar, un ford capri mk1, vin poze in curand

02 Feb 2006, 16:37

nu se poate, nene, ai dat-o?? asa in faza de proiect??

si eu i-am dat drumu la motor din iulie, m-am plimbat cu ea..nu fost prea multumit..si am dat-o in noiembrie :icon_mrgreen: :icon_lol: :icon_mrgreen:
si...culmea frate :Banane35: ....iarasi avem acelasi tip de masina..tot FORD !!!! :icon_biggrin: :icon_biggrin:

si....tot Capri :Banane43: :Banane05:

sii....tot MK I :Banane09:

pe care sper s-o fac racheta :car9: :stws187:
MUHAHAHAAHH...bravo mai..dar necaz la acte(pe radiere e trecuta k dezmembrata :icon_mad: )..si I NEED PARTTSSSSS :icon_evil: :icon_cry:
baftaaaa, alt topic :icon_razz:

P.S. ce pot face sa-i fac carte, am auzit k trebuie Politia sa dea o adeverinta k mashina exista, si are seria cutare si cu aia + radierea + fostul owner la RAR se rezolva, asa o fi?? tre sa merg pana in MH pt asta(oricum masina a ramas acolo de cand am luat-o) :icon_cry: :icon_confused:

02 Feb 2006, 19:37

da, am dat-o.
oricum, e mai intreaga decat am luat-o...deci nu mi-e rusine cu ea.
cat despre urmatorii doi ani...deja i-am planificat pentru restaurarea lui mk1

...

02 Feb 2006, 20:34

baieti... am vazut poza aia cu carburile weber, vreau si eu un capac de weber 32/36 cu retur, are careva ???

03 Feb 2006, 02:25

vad k al tau e din 73, e cumva modelu cu stopuri mari? gen GT, pt export mai mult in SUA??

Re: ...

03 Feb 2006, 10:49

$1 scrie:$2aieti... am vazut poza aia cu carburile weber, vreau si eu un capac de weber 32/36 cu retur, are careva ???

nu stiu daca te poate ajuta dar am un capac de solex pe care pot sa-l donez (cu gurile rotunde). in poza era un solex si un weber.

.

03 Feb 2006, 21:06

:(( imi trebuie pentru un weber thx oricum

17 Mai 2006, 16:56

Pai de ce ai dat masina si nici nu ai pus ceva poze s-o vedem si noi? Eu eram curios...
Răspunde