15 Apr 2024, 22:36
$1 scrie:$2elicitari pentru topic si sa ai parte de cat mai multi kilometri cu masina! Asta imi da curaj sa imi prezint si eu masina.
E foarte bun manualul acela de reparatii! Face toti banii! Iar ceea ce este fain pentru aceasta masina este ca se gasesc tot felul de tutoriale, iar cei interesati de putin "bricolaj" pot lucra singuri la masina.
Am, totusi, o curiozitate: de la ce era eroarea aceea la airbag? Ai reusit sa o rezolvi?
21 Aug 2024, 23:41
$1 scrie:$2una ziua / seara!
Dupa 7 ani, am decis sa deschid si eu un topic despre Ford-ul meu.
Scurt istoric: in 2015, eu, un proaspat posesor de permis auto, cautam pe Internet si in parcurile auto sau pe strazi, o prima masina.
Fiind copil cu vise mari, tot ma uitam la masini japoneze, de preferat sportive, ca de exemplu, Toyota Corolla T-Sport. Realizand ca este o masina prea puternica si prea complicata pentru inceput, am spus pas, nu inainte de a ma informa despre versiunea ei mai calma, cu motor 1.6 . Am cochetat cu ideea unui MPV, a la Opel Zafira A (7 locuri, eram fascinat de sistemul folosit la scaune), sau o berlina suedeza (prima generatie Volvo S40, cu stergatoare la faruri).
La indemnul tatalui meu, am „studiat” si posibilitatea de a detine un Ford.
Modelul ales: prima generatie de Focus.
Dupa lungi cautari, aproximativ doi ani, am triat toti pretendentii, si am ramas cu doua masini: un facelift bleumarin, dotare Ghia si un facelift gri (argintiu), dotare Comfort (Confort), ambele fabricate in 2003.
Alegerea finala - masina gri (conform talon).
Avem si poze, bineinteles:
In momentul achizitiei, masina avea ~74500km, acum are un pic mai multi.
Nu am vrut sa fac modificari, considerand ca masina era perfecta asa cum am primit-o.
Urmatoarele postari vor fi in ordine cronologica, cu bune si rele.
25 Aug 2024, 18:20
$1 scrie:$2e anvelope de iarnă ați recomanda pentru această mașină?