Ford Fiesta MK8 1.0 EcoBoost
Doresc sa imi prezint si eu masina recent achizitionata, si anume, un Ford Fiesta MK8 Cool & Connect cu prima inmatriculare pe 17.10.2017. Masina este adusa din Germania si avea la momentul achizitiei ~ 77k km. Este primul meu Ford si, de fapt, va fi masina sotiei mult mai mult decat a mea. Vine sa inlocuiasca un Opel Corsa C 1.2 2006 care ne-a slujit foarte bine vreme de 16 ani si >200k km. Sunt genul de persoana care tine multi ani o masina si in acelasi timp genul care o si modifica. Am considerat acest Ford o buna baza de plecare pt retrofituri ulterioare pe care o sa le detaliez mai jos.
Dotari mai interesante ale acestui Fiesta:
- parbiz incalzit
- scaune fata incalzite
- Apple CarPlay si Android Auto
- Sistem de infotainment de 6.5"
- Geamuri spate + luneta ionizate din fabrica
- senzori de parcare spate
- oglinzi rabatabile electric
Ce mi-as dori sa fac la ea:
- jante OE din aliaj usor pe 16"
- presuri OE pt interior
- tavita portbagaj
- cotiera
- tips cromat
- camera pt mers cu spatele
- pilot automat (ideal unul adaptiv - aveti idee cat de complicat este acest retrofit?)
- panou clima automata
- colantare capace oglinzi si plafon in negru lucios
- volan incalzit
- pachetul ST-Line exterior
- un upgrade al sistemului audio
- stage 1 (aici nu sunt foarte sigur dar inteleg ca acest motor este foarte similar cu cel de 125 cp - asa este?)
- activare diverse optiuni din soft (de ex. sa se incuie automat usile la plecarea de pe loc)
Nu stiu care va fi ordinea si daca voi reusi sa fac toate cele de mai sus (sau e posibil sa mai apare si altele pe parcurs). Deocamdata chiar ma bucur de masina, imi place acest motoras care are un sound f ok pt ceva asa de mic si un consum foarte bun. Per total mi se pare reusita masina si sper sa ma tina cat mai mult timp fara niciun fel de probleme.
Atasez si un set de poze cu masinuta.
- dvr
- Incepator
- Maşina: Ford Fiesta MK8 1.0 EcoBoost