astazi mi-am facut si eu cont pe acest forum, deoarece recent am achizitionat un Ford Focus Futura 1.6 TDCI 109hp din 03.2007 adus din Olanda..
am oscilat mult, sincer nu am stiut ce masina sa imi iau.. am cautat ceva ieftin si bun (utopie), cu piese care sa se gaseasca mai peste tot

pana acum am avut Dacia 1310 (in tinerete, prima masina), VW Golf 4 din 2005 101hp (buna masina, pacat ca a suferit o dauna totala), BMW 320d facelift din 2004 150hp (ale tineretii valuri - totusi o masina impresionanta ca si tinuta de drum), Suzuki Swift 1.3 GC 92hp (care a functionat o perioada fara probleme, dupa care: cutie viteze - schimbata, alternator - 2 x reparat si odata schimbat, kit ambreiaj - 2 x schimbat, electromotor - 1 x schimbat, ..., etc.) -> nu cred ca voi mai opta vreodata pentru o japoneza
anyway.. Focus-ul l-am achizitionat cu filtrul de particule defect (si am avut noroc, nu a trebuit anulat/s-a rezolvat problema cu o simpla regenerare)
ideea e ca n-am prea avut de ales, am tot cautat varianta de 90hp (fara filtru), insa la banutii care i-am avut am gasit doar gunoaie cu 1mil de probleme, scuzati exprimarea..
sper ca macar cu masina asta sa am noroc

cat despre acest topic, SEF: sincere felicitari pentru modificarile aduse masinii.. necesita timp, rabdare, banuti si mai ales pasiune!