119.465 km
In decembrie nu a fost o zi tocmai buna, a intrat un tir in mine.
Eram pe centura Bucuresti la sensul cu Str Garii Otopeni, incadrat pe prima banda de mers inainte, cea care ocoleste sensul, iar un cap tractor a vrut sa se bage pe prima banda; cel din spatele meu l-a lasat, acesta s-a bagat si a crezut ca daca il lasa cel din spate, e liber, doar ca fiind pe diagonala lui, am fost in unghiul lui mort; m-a lovit in lateral spate stanga si venind din diagonala, el continua sa mearga si masina mea s-a invartit pana am ajuns perpendicular pe directia lui de mers si m-a invins cateva zeci de metri; initial m-a impins catre marginea drumului si am atins si parapetul cu bara spate dreapta.
Culmea a fost ca nu am simtit cand m-a lovit, a fost viteza mica si doar am realizat cand am ajuns perpendicular si nu am putut sa fac nimic, doar am stat, nesperiat si realizasem ca nu puteam sa fac nimic. Am crezut ca am apasat pe acceleratie, ca nu era in viteza, ca era pe liber, ca facusem ceva intr-o fractiune de secunda. (Povestea din capul meu atunci a fost ca poate nu am tinut de volan si masina s-a dus pe banda a doua, cel cu tirul o fi zis ca vreau sa ma bag fara sa semnalizez si sa fortez, el nu a vrut sa ma lase si m-a lovit intentionat.)
In timp ce ma impingea am realizat ca “stai ca nu e chiar asa”, m-am gandit ca nu cumva sa fie o denivelare sau groapa pe drum, incat rotile din dreapta sa se agate in ele si sa ma rastoarne, dar nu s-a intamplat asta.
Am facut amiabila si ce am constatat eu este:
-aripa fata stanga zgariata, cred ca doar se revopseste;
-usa stanga fata putin infundata si zgariata, e de inlocuit;
-oglinda stanga de inlocuit;
-usa stanga spate infundata si blocata, trebuie inlocuita;
-aripa spate infundata, aici nu stiu ce sa zic;
-bara spate zgariata, cred ca se revopseste.
In a doua poza, mi-am dat seama ca nu pot face nimic, asa ca am facut o poza in timp ce ma impingea.
- Fişiere ataşate
-

-