Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
25 Feb 2008, 20:56
Salutare oameni buni.
Mai am o luna pana primesc si eu Focusul si parca zilele trec foarte incet. Prea incet.
El e un Focus 2008 benzinar la 1.6l in versiunea Trend iar eu sunt mort de nerabdare. Promit sa revin cu poze si impresi de cum il iau.
Noroc la toata lumea,
Mihai
26 Feb 2008, 08:48
Salutare si bine ai venit in club. Da si tu mai multe detalii. Ce dotari are masina si cat a costat. Stai in Cehia sau te-ai dus acolo special pentru masina? Ca ma bate si pe mine gandul la viitoarea masina sa ma duc in alta tara s-o iau, noua.
26 Feb 2008, 09:02
Bine ai venit!
Ce inseamna model 2008 - cel cu facelift?
26 Feb 2008, 09:38
Bine ai venit !!!
Asteptam poze cu bolidul
26 Feb 2008, 11:25
Masina e face-liftul 2008 si are dotarile standard la varianta Trend (ESP inclus) plus:
- parbriz incalzit
- CD cu MP3 (8 boxe)
- geamuri electrice fata si spate
- dubla inchidere centralizata+alarma+faruri follow-me
- si Blue Ocean culoare metalizata
A costat ceva mai mult de 16k EUR (echivalent in coroane cehesti) si surprinzator, desi mi-au spus ca o sa dureze max. 3 luni pana o aduce, dupa o luna si un pic mi-au spus ca e deja in depozitul central din Cehia (locuiesc in Praga).
Abia astept.
26 Feb 2008, 11:42
Norocoși sunt cei ce nu trăiesc în România.
26 Feb 2008, 12:43
Ce garantie ai la ea ?
Banuiesc ca are AC manual si n-are cruise control ?
26 Feb 2008, 12:53
Garantia e 2 ani (12 ani caroseria).
Ai dreptate, AC manual si fara cruise control (am considerat inutile ambele optiuni).
26 Feb 2008, 13:09
sa stapanesti sanatos masina cand o venii. cred ca vei fi primu de pe forum cu modelu de facelift. bineinteles pozele sunt obligatorii cand o iei.
felicitari si ti-as ura ca te asteptam pe la intalniri da esti cam departe de noi
26 Feb 2008, 13:24
Merci. In iulie am programat concediu in tara asa ca daca se vor intampla ceva intalniri in acea perioada, voi fi acolo.
26 Feb 2008, 13:26
sigur or sa fie intalniri in iulie. cel putin in bucuresti o sa fie da si in tara pe la brasov, bacau .... te asteptam sa o vedem in tabla ei

. ne-am saturat de poze de pe net
26 Feb 2008, 17:22
Va salut si eu.
Desi sunt inregistrat de aproape un an de zile acesta este primul meu mesaj. Am preferat sa ma informez mai mult.
Si eu sunt interesat de fordul focus cu facelift si ca atare am trimis astazi un mail catre romcarmotors cu rugamintea de a-mi spune cand va fi disponibil si la noi in tara.
Iata partea relevanta a raspunsului lor:
$1 scrie:$2a informam ca noul Focus se va lansa la sfarsitul lunii martie. In momentul lansarii vor fi disponibile toate informatiile cu privire la versiuni si motorizari.
Cam atat pentru primul mesaj.

Cristi
26 Feb 2008, 18:03
sa o stapanesti sanatos

sa faci poze

esp inclus in trend.. asta da optziune