Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

Bestia alba

24 Feb 2008, 18:34

Salutare,

Iaca si albitura mea...:D
Trend Collection 1.8 tdci 115 cp fabricatie octombrie 2007 in Spania.

DSC00844.JPG
bestia alba

DSC00846.JPG

DSC00848.JPG

mHPIM4363.JPG

HPIM4356.JPG

Echipare suplimentara:

- ESP
- Airbaguri laterale cortina
- torpedou refrigerat
- geamrui electrice spate
- trapa
- telecomanda pentru a doua cheie
- inchidere centralizata dubla
- pachet fumatori premium - nu sunt fumator dar arata mai bine
- jante Y style
- pachet special 1 - senzori ploaie/lumina, oglinda heliomata
- hands free avansat bluetooth si comanda vocala

Initial am vrut sa fie tonic sau aquarius dar nu s-a mai putut.. probabil pentru ca a fost fabricata in Spania, fabrica din Germania fiind in retehnologizare pt modelul cu facelift. In locul culorii metalizate am ales alb +trapa si sunt foarte multumit de alegere :D Am mai vrut si radio cd sony dar nici asta nu s-a putut :( oricum se aude extraordinar si radio cd 6000.

Pot sa zic ca am avut noroc cu masina asta. Masina a fost initial una din cele precomandate de dealer si eu am reusit sa o modific cu 2 zile inainte sa intre in fabricatie. :D

Cadouri de la dealer au fost presurile de cauciuc montate absolut la misto dar le-am montat eu cum trebuie ulterior, cotiera foarte utila si comoda desi cam firava, si mufa audio care nu functioneaza cum trebuie... BDT rules! NOT!

Una peste alta sunt foarte multumit de masina iar oglinda heliomata si trapa ma ung pe suflet.
Handsfreeul cu comanda vocala este foarte util si usor de folosit si scade foarte mult stresul in trafic... "aoleo politia..."

pret ddp 18960

Re: Bestia alba

24 Feb 2008, 18:39

frumoasa..sa o stapanesti cu placere..iar culoarea e super ok se poarta....

24 Feb 2008, 19:23

foarte frumoasa masina, arata bine in alb, dar trapa aia e misto rau...
ai grija de ea... :)

24 Feb 2008, 19:41

Ghici ce pot spune despre aceasta BIJUTERIE Alba.....
Am una si mi-am comandat inca una ALBA....o sa fie insa un VW.
S-o stapanesti cu placere !

25 Feb 2008, 08:56

frumoasa!
sa o stapanesti sanatos

25 Feb 2008, 08:59

S-o stapanesti sanatos! La multi km fara probleme!

P.S. Imi place mult trapa (si masina binenteles).

25 Feb 2008, 10:34

sa va bucurati unul de altul si multi,multi km fara probleme ;) !!!

25 Feb 2008, 10:51

super super super!

25 Feb 2008, 17:58

ce culoare e asta..? frozen white .... sau alb simplu... am vazut pe youtube la un st alb asa... asa tipator..sau mi se pare mie...
oricum e shefa rau... niste folii daca s-ar putea.. si faruri negre si pfffffffffffffffff vai vai...
superba... btw si eu ador trapa .. am avut un opel mai vechi cu trapa si vara era mana cereasca...
sa o stapanesti sanatos :D

25 Feb 2008, 19:07

Multumesc tuturor pentru urari si va doresc multi km fara probleme si voua!

Culoarea este Frozen White si cand e curata este extraordinara! Din pacate ajung zilnic in pipera la BecallyWood asa ca ... nu sta prea mult timp curata :( . Am mai vazut unul trend collection saptamana trecuta tot alb dar fara trapa :D

Farurile negre si eleronul vopsit in alb sunt in plan... trebuie sa imi fac putin timp sa ma interesez de costuri...

Promit sa revin si cu niste poze dupa urmatoarea spalare:D

28 Feb 2008, 16:22

arata foarte frumos pe alb. Sa te bucuri de ea fara incidente....buna alegere

29 Feb 2008, 13:55

Asa da Shoarec :P chiar tare masina ...imi place trapa...nu stiu daca o sa dea bine farurile pe negru pe a ta...ai grija ,cand mi-am luat masina aveau si pe argintiu si chiar nu dadeau cum trebuie...acum pe alb nu stiu ce sa zic...Oricum e prea tare..
Singurul lucru care mi se pare ca nu e in ton cu masina ...stii si tu ...e eleronul...ori il vopsesti ori cumperi altu gen St.Numai bine

29 Feb 2008, 14:01

incepusem sa cred ca ne minti!
in prima poza e albastruie, in a doua e rozalie, in a treia crem noroc ca m-ai lamurit cu ultimele doua poze :P
sa o stapanesti sanatos ;)

29 Feb 2008, 16:59

Daca era albastruie cred ca ma intreba toata lumea de unde am luat-o:))
Primele poze sunt facute cu telefonul, iar ultimile cu un aparat foto digital de aici si diferenta...:)

29 Feb 2008, 17:34

Eu personal n-am inteles chestia cu pachetul de fumatori daca nu esti fumator da' ma rog, daca ai avut banii...pourqoi pas?

Sa-ti traiasca!

29 Feb 2008, 21:28

e superba, ca sa mai zic decat s-o stapanesti sanatos ! =D>

01 Mar 2008, 06:19

$1 scrie:$2u personal n-am inteles chestia cu pachetul de fumatori daca nu esti fumator da' ma rog, daca ai avut banii...pourqoi pas?

Sa-ti traiasca!

Am vazut toate optiunile si dintre toate (fara pachet fumatori, pachet fumaori normal si pachet fumatori premium) pachetul premium mi s-a parut ca imi completeaza aspectul bordului. Sincer am observat ca in anumite cazuri finisajul materialului cauciucat din bord in locul scrumierei nu e prea prietenos. In plus mai folosesc scrumiera pentru monezi care nu sunt aruncate pri masina si nici nu atrag priviri doritoare de doi lei cinzeci chilipir.

01 Mar 2008, 12:24

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2u personal n-am inteles chestia cu pachetul de fumatori daca nu esti fumator da' ma rog, daca ai avut banii...pourqoi pas?

Sa-ti traiasca!

Am vazut toate optiunile si dintre toate (fara pachet fumatori, pachet fumaori normal si pachet fumatori premium) pachetul premium mi s-a parut ca imi completeaza aspectul bordului. Sincer am observat ca in anumite cazuri finisajul materialului cauciucat din bord in locul scrumierei nu e prea prietenos. In plus mai folosesc scrumiera pentru monezi care nu sunt aruncate pri masina si nici nu atrag priviri doritoare de doi lei cinzeci chilipir.

salut

eleronul ai putut sa il iei pe alb, tocmai ce am vazut unul cu eleron alb vineri seara in parcare la auchan
arata chiar f bine, dar nu avea trapa deci nu asa de bine
daca ii schimbi si eleronul o sa fim cu totii niste nasparlii cu tine si niste invidiosi

drum numai pe verde

01 Mar 2008, 17:31

Crede-ma ca am incercat sa o iau gata vopsita in culoarea masinii dar nu s-a putut. Ce ai vazut tu este probabil un model ghia care vine din fabrica cu el vopsit. Ca sa vopsesc eleronul nu e asa de simplu pentru ca suprafata lui este rugoasa si ar trebui slefuit intai. O solutie ar fi sa imi comand unul gata vopsit ca piesa de schimb dar cu siguranta voi ramane cu cel negru pentru o perioada lunga de timp... toata lumea vrea in culoarea caroseriei deci nu cred ca e asa de cautat unul negru... poate doar o masina lovita ... dar daca ai reusit sa o lovesti si sa rupi eleronul... cred ca asta e cea mai mica dintre problemele pe care le ai:)

01 Mar 2008, 18:50

da , cred ca era ghia , desi nu m-am uitat cu atentie sa vad si emblema

oricum bafta

01 Mar 2008, 19:55

Nope, ghia nu are eleronul vopsit, si nici ca optiune nu exista...doar la modelul cu facelift o sa fie disponibila

01 Mar 2008, 23:07

sigur avea eleronul alb, ca m-am uitat special la asta

modelul nou trebuie sa apara, in martie nu ?
Răspunde