Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

04 Feb 2008, 23:02

Salutare

Daca ai full casco iti schimba cu siguranta anvelopa dar nu se merita. O anvelopa noua e 2-300 de lei (poate chiar mai mult) dar reducerea pe care o vei avea la casco anul viitor (daca nu ai eveniment - inclusiv o anvelopa) va fi cu siguranta superioara acestei sume. Acum daca nu prea dispui de bani eeste si asta o solutie. In plus de asta trebuie mers la politie facuta plangere pentru a fi eliberata dovada deci timp pierdut si poate nervi.

Acum alegerea e a ta. Sfatul meu e sa apelezi la casco (sper sa nu ai nevoie) doar pentru daune care implica valori mai mari.

05 Feb 2008, 01:33

$1 scrie:$2alutare

Daca ai full casco iti schimba cu siguranta anvelopa dar nu se merita. O anvelopa noua e 2-300 de lei (poate chiar mai mult) dar reducerea pe care o vei avea la casco anul viitor (daca nu ai eveniment - inclusiv o anvelopa) va fi cu siguranta superioara acestei sume. Acum daca nu prea dispui de bani eeste si asta o solutie. In plus de asta trebuie mers la politie facuta plangere pentru a fi eliberata dovada deci timp pierdut si poate nervi.

Acum alegerea e a ta. Sfatul meu e sa apelezi la casco (sper sa nu ai nevoie) doar pentru daune care implica valori mai mari.

Mai bine te interesezi la asigurator... Eu am avut doua zgarieturi, reparatia a costat 1100 RON (am pierdut reducerea la CASCO de cca 50 EUR anul urmator... :lol: :lol: :lol: )

05 Feb 2008, 02:39

frumoasa masina..in special culoarea...

doar 16500E? cu ESP????

05 Feb 2008, 03:39

tu zici ca masina a costat 16500E??? cu ESP si discuri pe spate? pai eu am dat pe a mea care e sedan deci si mai scumpa, 16400Esi fara esp si fara discuri pe spate?? Sa inteleg ca am luat pacalealea???????? ma inoiesc sa coste doar 100e ESP ala. :?

05 Feb 2008, 08:18

stai nu te enerva :) , defapt a fost 16.700 parca... oricum nu am jenti de aliaj pe masina...
o anvelopa ca a mea am inteles ca ar fi ~800 ron ...

05 Feb 2008, 12:19

Cum nu ai jenti ,ca din poze asa par,adica sunt convins ca sunt jenti...mai pune si tu o poza sa ne lamuresti....:D

05 Feb 2008, 13:14

sunt jenti din tabla, asa am si eu :D , dasr sunt jenti cu spite, si cu capac, dau senjatia de aliaj :D
totusi 16700e cu esp??! poate ma insel eu... :(

05 Feb 2008, 13:33

Nu inteleg...eu unul nu am mai vazut asa ceva....dar mie tot jante din aliaj mi se par...adica au exact aceasi forma ca cele din aliaj si sunt din tabla?

05 Feb 2008, 13:35

asa e :D , dar sa nu spui la nimeni, lumea crede ca sunt din aliaj :) :lol: :wink:

05 Feb 2008, 13:48

$1 scrie:$2sa e :D , dar sa nu spui la nimeni, lumea crede ca sunt din aliaj :) :lol: :wink:

Aprob pozitiv. :lol:

05 Feb 2008, 14:00

Pune o poza mai de aproape pls ca sa ma lamuresc si eu:D

05 Feb 2008, 18:50

oricum nu iti dai seama din poza... cea mai tare faza, eu mi-am crapat putin un capac , am atins si eu o bordura:D , si o data cand eram in trafic, un domn dintr-o masina imi facea semne disperat , credeam ca mi-a luat foc motoru , asa era de agitat, opresc eu opreste si el si vine la mine : "- Domne ai grija domne ca ti s-au spart jentile!!!" :))
FiÅŸiere ataÅŸate
IMG_086555.jpg
(125.9 KiB) Descărcat de 265 ori

05 Feb 2008, 19:05

ce curata e sub aripa..... :shock: unde o speli, ca mie niciodata nu imi spala cum trebuie... :evil:

05 Feb 2008, 19:08

wow. puteam sa jur ca astea sunt jenti, nicidecum capace. arata super masina. sa o stapanesti sanatos

$1 scrie:$2..
mai pun o poza care imi place mie mult, sper ca nu va deranjeaza ca mai pun poze :P

jigneste-ne cu cat mai multe poze :lol:

05 Feb 2008, 19:21

stai linistit nu e de la spalat :))) , poza asta am facut-o exact cand am ridicat masina de la dealer :)
multumesc pt urari, si voua la fel!
inca o poza :)
FiÅŸiere ataÅŸate
I love U.jpg
(157.62 KiB) Descărcat de 246 ori

05 Feb 2008, 23:35

Are fata de pusti suparat ca si-a asteptat iubita 1 ora in ninsoare!!!! E foarte haioasa poza!
Nu participi la un concurs de fotografii haioase? Macar o mentiune si tot as da pe fotografia asta!
S-o porti sanatos pe sosele!(masina.... nu poza....)

06 Feb 2008, 01:58

masina direct de la dealer ti-a dat mesaje. deja te iubea. ce vrei mai mult de la o masina. vezi poate o inseli ca devine geloasa..:))

06 Feb 2008, 02:15

$1 scrie:$2
Aprob pozitiv. :lol:

frate tu joci cs pe rambase? :)))))))))))))))))
daca nu scuza-mi quote-u :D

Re: Another beauty :D

22 Feb 2008, 14:24

mi-am tunat si eu putin masina, pe interior :P . o sa pun cateva poze ca sa ma laud :) .
mi-am montat 2 subwoofere polk audio de 12" , putere 2x360w rms si o statie magnat.
cutia este facuta de mine, masurile le-am luat de pe site de la polk audio, urmeaza doar sa o mai imbrac in mocheta.
Sunt foarte multumit de cum se aude, bass-ul este foarte puternic si clar,nu distorsioneaza, dar pe viitor va trebui sa imi schimb difuzoarele de pe usi pt ca saracele nu fac fata :P .
FiÅŸiere ataÅŸate
amp2.jpg
subw2.jpg
subw1.jpg

22 Feb 2008, 14:43

nu-mi permit luxu asta dintr-un sg motiv ... cumparaturi , vacanta... etc etc... deci asta e... oricum mi se pare cam mare cutia :)) mai bine un woofer gen tub sau ceva d genu dar mai micutz in cazul meu...

22 Feb 2008, 15:38

sunt jenti de aliaj, altfel nu s-ar vedea etrierele si nici prinderea de la prezoane.

22 Feb 2008, 15:41

Tare...ocupa tot portbagajul dar e tare ;;).Cat a fost toata afacerea si de unde le-ai luat? :)

23 Feb 2008, 18:27

18 mil m-a dus toata nebunia , partea nasoala este ca atunci cand vreau sa fac vreo iesire din bucuresti trebuie sa scot boxele ca nu prea am loc de bagaje :P .
Legat de jenti, hober nu stiu cum sa iti demonstrez , ramane doar sa ma crezi pe cuvant :)) . as putea sa pun o poza cu un capac care mi s-a spart si asa iti dai seama ca nu avea cum sa fie din aliaj,in spatele capacului("jantei de aliaj") este janta de tabla care este mai ingusta...

Re:

04 Mar 2008, 02:50

$1 scrie:$2oarte frumoasa! Imi place cum arata bordul iluminat cu alb :D

Salut!

Am si eu o nedumerire... de ce la unele focusuri bordul/consola e iluminata in alb/rosu in loc de verdele traditional? Intreb pentru ca in cateva zile ma duc si eu dupa trend style-ul meu si vreau sa stiu la ce sa ma astept... :D

04 Mar 2008, 07:49

Incepand cu iunie 2007 s-au modificat luminile de bord din verde in alb cu rosu.

04 Mar 2008, 09:22

$1 scrie:$2ncepand cu iunie 2007 s-au modificat luminile de bord din verde in alb cu rosu.

Ok, inteleg. Mersi!
Răspunde