Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

MK 3 black 1.8i 125 HP ... si bine v-am gasit

08 Mai 2008, 16:31

Va salut pe toti si ma bucur ca am gasit atatia oameni de calitate ... fordisti :)
Am de 2 saptamani un MK 3 / 2003 de care sunt INDRAGOSTIT pana peste cap! In cazul meu s-a aplicat zicala "Nu-i pentru cine se pregateste, ci pentru cine se nimereste!" Si ... m-am nimerit. Eram chitit sa-mi iau masina, una second hand la pana in 11000 euro sau prin zona asta, si pusesem ochii pe un passat al unui cunoscut, dar care nu prea se hotara sa-l vanda, una la mana, si nici nu lasa la pret (12500 an 2001), doi la mana. Drept ptr care, dupa vreo 2 luni de cautari, intrebari, reveniri la cel cu passat-ul, am sunat la un var de-al meu din Cluj sa-l intreb de mobile.de si cum e prin nemtica, ptr ca el de acolo si-a luat masina. Cand m-a auzit ce vreau, mi-a zis "Stai asa", a vb cateva minute cu cineva, si ma intreaba daca nu vreau un Mondeo; in sfarsit, ce mai incoace si-n colo, in 10 zile (atat a durat sa obtin creditul :(( ) am ajuns in cluj cu banii sa o iau ... si nu vazusem nici macar o poza a ei !!! Si a fost dragoste la prima vedere !!!
Sper ca nu voi deranja prea tare daca voi pune intrebari de incepator in ale mecanicii (daca Doamne-fereste! voi avea vreo problema), si cum e prima mea masina si experienta iok!, voi profita de binefacerile acestui forum si de bunavointa si experienta voastra.
P.S.: si in ale forumului sunt incepator.
Va doresc numai bine si cat mai multi km fara evenimente!

Re: MK 3 black 1.8i 125 HP ... si bine v-am gasit

08 Mai 2008, 16:35

Felicitari pentru alegerea facuta....multi kilometri fara probleme...sa pui poze..asa e regula pe aici..:)

08 Mai 2008, 16:42

similara a fost si cautarea mea.
sa ai grija de ea.
pret, echipare si neaparat poze

08 Mai 2008, 16:57

si completeaza locatia , sa stim care comunitate sa te " adopte " !

09 Mai 2008, 07:15

Sa o stapanesti sanatos, multi, multi, multi kilometrii fara probleme.
Si neaparat poze.

09 Mai 2008, 09:13

sa va bucurati unul de altul si bafta multa multa!!!

09 Mai 2008, 23:37

Va multumesc pentru urari. Sunt din bucuresti, iar cu poze o sa revin intr-o zi - doua.

Puteti sa-mi spuneti cum aflu daca, cum si cand se poate face comanda de sticker cu Club Ford?

10 Mai 2008, 11:44

1. Use search pe forum.
2. Te iert uite aici : http://forum.clubford.ro/viewforum.php?f=122.

10 Mai 2008, 12:41

sau vin-o azi la intalnire la academia militara la 15.00 - am inteles ca o sa fie p'acolo :P

10 Mai 2008, 15:53

$1 scrie:$2au vin-o azi la intalnire la academia militara la 15.00 - am inteles ca o sa fie p'acolo :P

multumesc claudiu, dar dat fiind ca mesajul tau l-am citit abia acum (16:40 :( ) si luni ma duc sa o inmatriculez pe bubu, ramane pe data viitoare.

Totusi, cum as putea afla mai din timp despre data si locul in care au loc astfel de intalniri? Exista un loc anume pe forum in care se posteaza?

[color=#0040BF]1. Use search pe forum.
2. Te iert uite aici : http://forum.clubford.ro/viewforum.php?f=122.
[/color]

pai m-am inscris pe lista, multam fain, dar intrebarea era cum intram concret in posesia lor, modalitati de plata, etc. :-/

13 Mai 2008, 06:29

In primul rand s-o stapanesti sanatos! La multi km fara probleme!

$1 scrie:$2otusi, cum as putea afla mai din timp despre data si locul in care au loc astfel de intalniri? Exista un loc anume pe forum in care se posteaza?
Pai m-am inscris pe lista, multam fain, dar intrebarea era cum intram concret in posesia lor, modalitati de plata, etc. :-/

Vezi ca in topicul cu stikere ClubFord este scris totul - cum intri in posesie, cum platesti s.a.m.d.
Pt intalniri urmareste sectiunea "Evenimente" - acolo apar toate intalnirile care au loc.

14 Mai 2008, 23:43

$1 scrie:$2n primul rand s-o stapanesti sanatos! La multi km fara probleme!

$1 scrie:$2otusi, cum as putea afla mai din timp despre data si locul in care au loc astfel de intalniri? Exista un loc anume pe forum in care se posteaza?
Pai m-am inscris pe lista, multam fain, dar intrebarea era cum intram concret in posesia lor, modalitati de plata, etc. :-/

Vezi ca in topicul cu stikere ClubFord este scris totul - cum intri in posesie, cum platesti s.a.m.d.
Pt intalniri urmareste sectiunea "Evenimente" - acolo apar toate intalnirile care au loc.

Multumesc Mircea, am luat act si am gasit pentru stikere, iar la urmatoarele intalniri voi face tot posibilul sa ajung, dar nu prea cred ca la cele de seara.

O seara placuta.
Răspunde