Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

Ford Fusion Comfort 1.4 (80CP)

26 Mai 2008, 22:17

Il cheama "Leo"
In plus, alarma, scut, senzori de parcare pe spate. Astazi face o saptamana.
Fişiere ataşate
fuz1.jpg

Re: Ford Fusion Comfort 1.4 (80CP)

26 Mai 2008, 22:22

A fost plimbat si pe autostrada 130-140 km/h.
Un consum (la prima vedere fara nici un fel de calcul complicat) la 100 km in afara 250 km in oras cam 10l/100km.
Fişiere ataşate
fuz2.jpg

26 Mai 2008, 22:24

Si scutul de la motor:
Fişiere ataşate
fuz_scut.jpg

27 Mai 2008, 07:46

Sa-l stapanesti sanatos! La multi km fara probleme!
Si eu am pus in plus tot alarma, scut, senzori de parcare pe spate, cu specificatia ca senzorii mi i-au oferit cei de la BDT deoarece am platit cu banii jos (ma rog prin banca) fara credit/leasing.
Cum ti se pare varianta ta d.p.d.v. dinamic la 80CP?

P.S. Pune si tu in semnatura orasul si masina (varianta de echipare, motor) pt ca s-ar putea sa-ti foloseasca cand mai intrebi pe cineva de diverse si acela nu o sa stie ce masina ai. Asta o poti din panoul utilizatorului (dreapta sus in pagina).

27 Mai 2008, 08:11

Este mult peste MATIZ-ul pe catre l-am avut in dotare pana acum.
Se infige, accelereaza, cu totul si cu totul alta viata.

27 Mai 2008, 10:22

$1 scrie:$2ste mult peste MATIZ-ul pe catre l-am avut in dotare pana acum.
Se infige, accelereaza, cu totul si cu totul alta viata.

Sa stii ca si eu sunt multumit de cum se infige la cei doar 68CP pe care ii are. Ma ajuta in depasiri - accelereaza aproape liniar intre 2000 si 3600 rpm.
Eu nu am avut decat Dacie Berlina pana acum si nu pot face comparatie intre cele doua

27 Mai 2008, 22:25

Să-l folosești sănătos!Sper că toți Fusioniștii am făcut o alegere bună!
Eu deocamdată sunt foarte mulțumit.Am ales varianta,cu cel mai mare demaraj,pentru că înainte am avut un Fiesta XR2,
și cu acest motor,se apropie și Fusionul.(ca performanțe) Consumul este un pic mai mare ca și la diesel,dar eu nu fac mai mult de 15-20.mii de Km,pe an,așa că mă încadrez în Buget!
Oricum - Toate motorizările de la Fusion sunt bune(în funcție de neviole fiecăruia)cel puțin așa reiese de pe forumurile Germane!
Eu mai citesc și pe alea nemțești,și pe alea din Ungaria,și singurele „defecțiuni” ce apar pe ambele,sunt cele legate de scîrțîituri și „zdrăngănituri” ale elementelor de plastic+ ușile.(aceleași probleme le are și Fiesta)
Dar la acest preț,ce pretenții,să mai avem?Oricum eu cred că este o mașină bună,și foarte polivalentă!!

P.S-Ce experiențe aveți cu scutul? Este rentabil ?

28 Mai 2008, 06:33

$1 scrie:$2Ce experiențe aveți cu scutul? Este rentabil ?

In principiu sunt multumit de scut - am luat odata un caine sub masina (tocmai il lovise TIR-ul din fata mea si n-am avut cum sa-l evit) si s-a rostogolit sub scut. Daca nu aveam scutul cred ca rupeam cel putin o conducta - sunt vreo doua conducte neprotejate din fabrica.
Nemultumiri: doar ca micsoreaza putin garda la sol (cred ca 1-2cm). Vara nu-i nici o problema, dar iarna cand pun cauciucurile de iarna care sunt mai mici (185/60R14 -ca la carte) si am deja garda mai mica parca imi pare rau ca n-am pus cauciucuri 195/60R15. Consolarea este ca asa pot pune si lanturi (daca va fi vreodata cazul).

28 Mai 2008, 20:20

Mă mai găndesc.Poate montez și eu un scut.
Ceea ce mi se pare mie ciudat,este dimensiunea anvelopelor de iarnă.
185/60 - înțeleg,ptr.că fiind mai îngustă,are aderență mai bună pe alunecuș,dar de ce 14” ??
La Fiesta XR2,erau tot cauciucuri mai înguste,dar diametrul era la fel!
185/60R13-vara,și 165/70R13 iarna.Lanțurile nu aveau loc cu cele de 185,cu roțile virate la maxim,atingea de aripă,dar la Fusion este spațiu cu mult mai mare !Am să întreb pe alte forumuri,ptr.că suntem cam off Topic,iar pe topicul deschis pe această temă,nu am găsit un răspuns concret. :-/
Răspunde