Revin si eu dupa o lunga absenta. Deh... chestii legate de serviciu, vara (cand nu prea imi place sa stau acasa si sa ma dau pe net - nu va ganditi la mare... ci mai degraba la bica si drumuri forestiere)... etc... Marea vine in curand, peste 3 zile mai exact: Grecia.
Update-uri: facut revizie 15k (de fapt, km reali in bord: 14053), la RMB Auto in Cj, parca asa ii spune service-ului de pe Calea Turzii (clujenii sa ma corecteze daca nu am dreptate).
Bani mai putini in cont: 885 RON
Timp de lucru: cam 2 ore, am lasat masina la ei la 9, si la 11 m-au sunat sa vin sa o iau (timp in care am fost fortat sa merg prin Cj la "shopping").
Ce am schimbat: toate filtrele (aer, polen, ulei, motorina), uleiul (dohhh...

) si un bec de pozitie stanga fata ars.
Concluzii: O sa-mi schimb filtrul de polen mult mai des, ma gandesc sa-l schimb la 7500, cred ca si cel de aer de la motor la fel... tot la 7500. A fost o diferenta imensa intre zgomotul facut de instalatia de aer conditionat inainte de schimbare si dupa. Inainte se racea masina cam in 15-20 min dupa ce plecam, acum dupa 2 min deja scade turatia (am climatronic).
Ma gandesc ca daca filtrul de polen era atat de imbacsit, cel de aer de la motor oare cum era?!
Iani