Impresii Fiesta Comfort 1.4 Duratec 80 CP
Salutare. Azi am luat in primire prima mea investitie de o valoare relativ maricica si sunt destul de incantat. Am optat pentru versiunea de stoc cu promotie a celor de la Ford. Pentru cel mult 1000 euro in plus ai motor de 80 CP (in loc de cel de 75 CP), jante din aliaj pe 15'' si faruri de ceata. Adica ajunge la 11.000 euro, si daca esti vorbaret la dealer poate iti mai da un 1-2% discount.
Am optat pentru culoarea Ocean Blue, dar mai ales sunt foarte incantat de culoarea albastra a bordului, care vine cu tapiteria Japanise Pearl. Arata intr-un mare fel...parerea mea.
In ceea ce priveste motorul si trenul de rulare voi reveni cu impresii...nu de alta dar dabia am parcurs vreo 10 km de la dealer la munca prin Bucuresti.
Astept impresii de la cei care aveti aceeasi motorizare.
Am optat pentru culoarea Ocean Blue, dar mai ales sunt foarte incantat de culoarea albastra a bordului, care vine cu tapiteria Japanise Pearl. Arata intr-un mare fel...parerea mea.
In ceea ce priveste motorul si trenul de rulare voi reveni cu impresii...nu de alta dar dabia am parcurs vreo 10 km de la dealer la munca prin Bucuresti.
Astept impresii de la cei care aveti aceeasi motorizare.
- cristianwots
- Incepator
- Maşina: Ford Fiesta Comfort 1.4 Duratec 80 CP 2008