Totul despre membri

Ford Fiesta 1.4 benzina Sfaturi

Prezentari cu masini, poze, biografii, liste

Moderator: Cornel001

Ford Fiesta 1.4 benzina Sfaturi

Mesajde AnXiety » 25 Sep 2006, 21:52

M-am tot uitat unde sa postez, dar am decis in cele din urma ca aici ar cam fi cel mai bun loc.
In primul rand sunt un brasovean din Brasov :icon_mrgreen: , salut comunitatea de Ford-isti din Brasov pe aceasta cale si sper sa le ingros randurile. Am carnetul de 'mediat 1 an, in octombrie fac un an, am 19 primaveri la activ. Experienta mea la condus este una relativ sumara, dupa ce mi-am luat carnetul am luat masina bunicului, adica o Dacie din 83, cu care am avut doar ghinioane, la 3 luni dupa ce am luat carnetul a intrat unul in mine, desi aveam prioritate, pentru ca vezi doamne, strada de pe care veneam eu nu era asa circulata. Dupa care am pierdut actele, s-a mai stricat cate una cate alta la masina asa ca am in total sa zic vreo 250 km si aia facuti mai mult in cartier, deci experienta canci. Iar acum ma gandeam sa cumpar o masina, nu noua pentru ca financiar nu pot, mai ales ca nu sunt pe banii mei inca. Asa ca m-am uitat prima oara spre un Fiat Punto, dar am inteles ca are mari probleme la directie si am zis "cu directia si cu franele nu te joci". Dupa care ma uitam la un VW Polo cand mi-a sarit in ochi Ford Fiesta. Ma rog toate ca toate, cautari peste cautari. Am gasit un Fiesta, la 7400 euro. Habar nu am ce model de Fiesta era, poate daca va zic dotarile va dati voi seama, A/C, oglinzi electrice, geamuri electrice fata, 8 air-baguri ( desi eu am vazut doar 6 ), ABS si cred ca am uitat cateva :P Omul a fost cinstit si mi-a spus care sunt bubele la masina. Masina are in jur de 110.000 km in conditia in care 106 mii sunt facuti in Germania. Partea mai urata este faptul ca era folosita la un serviciu Rent A Car si deci fiecare si-a bagat piciorul in ea masina la propriu. Volanul este uzat, adica s-a luat membrana aia de pe el ( se poate schimba doar partea exterioara sau trebuie luat cu tot cu airbag? ), are o ciobitura cam cat unghia de la degetul mic pe parbriz, iar inchiderea centralizata nu merge. In rest masina merge bine, arata bine si se vede ca a fost intretinuta, culoarea este un verde tuborg. Chiar mi-a placut dar dat fiind faptul ca nu ma pricep as fi curios parerea unora mai avizati. Gata, vorba lunga saracia omului...

AnXiety
Ultima oară modificat de AnXiety pe 26 Sep 2006, 00:00, modificat 1 dată în total.
AnXiety
Incepator

Mesajde Asgard » 25 Sep 2006, 22:19

MASINA E OK, CA DOTARI, NU SI CA PRET, KILOMETRI FOARTE MULTI PENTRU ASA MASINUTA....PIELEA DE PE VOLAN..DACA E PIELE SE POATE FACE..MADDOG STIE DE UNDE..IN CONTINUARE REPET CA MASINA E SCUMPA LA BANII ASTIA....SI LA KM ASTIA..DIN CE AN E?....IN GERMANIA GASESTI ACELASI MODEL DIN 2003--2004 UNDEVA LA APROAPE 5000 DE EUROSI KM CAM 50000...MAI DAI 1000 VAMA SI ITI RECUPEREZI DIN TVA CAM 800..EU ZIC CA SE MERITA ...CAND AM FOST EU IN GERMANIA AVEAM BANI LA MINE SA CUMPAR APROX 3 FIESTA...DA MI-AM LUAT MONDEO :D
Ford Maverick 2.0 125hp
Ford Mondeo 2.0 107kw
Ford mondeo 1997 2.0 96kw
ford mondeo 2011 2.0 tdci 163hp
[color=#FF0040]Ochii care nu se vad......te vad!!![/color]
Asgard
The Big Taz

Mesajde Maddogul » 25 Sep 2006, 22:25

Bine ai venit
Eu te-am ajutat si te-am indrumat unde trebuia sa postezi :D
Si precum spune si asgrad e cam scumputza la banii astia
Daca itzi completezi in Profil Locatia poate vreun membru bine voitor din BV o sa-si faca timp sa mearga cu tine sa vada masina
Piele de pe volan Costa 50 E in Bucuresti cu piele Originala sau 30 de lei orice aparatoare de volan sa zic asha imbracaminte
Cu Stima
Kuga 2.5 Duratec PHEV 225 CP 2022 St-Line X
Kuga 1.5 Ecoboost 182 CP 2018 Titanium X,
Fiesta 1.7I 16v VCT 125 CP Sport '01,
Scorpio BOB 2.9 24V 207Cp '94,
Mondeo MK2 '98 2.0 130Cp '97

Maddog Garage
Maddogul

Maşina: Fiesta Mk5 1.7 VCT
VIN: WF0FXXGAGFRA56025

Mesajde AnXiety » 26 Sep 2006, 00:36

E din 2003. Sa zicem ca aia cu volanul e un fix de al meu, desi ma duce cu gandul la faptul ca a fost frecata masina. Mai deranjant mi se pare parbrizul si inchiderea centralizata, care nu merge. Din Germania e cam exclus, pentru ca e prea departe si intri o gramada de porcarii, de hartiute si de taxe si de toate alea si cam tot pe acolo ajung.
AnXiety
Incepator

Mesajde Extremero » 26 Sep 2006, 00:49

Nu e asa de complicat sa-ti aduci o masina din Germania.
Masina din semnatura mi-am adus-o personal acum 2 luni. A fost prima data cand am mers in DE (exceptand un tranzit cu atocarul in studentie), nu vorbesc limba si m-am dus si singur. Pur si simplu am gasit masina pe mobile.de, mi-a placut, mi-am luat bilet de avion si m-am dus sa o iau.
Mi-am blestemat zilele pe acolo de 2-3 ori (ca era dealerul cam idiot), am primit si poza de la radar nemtesc, dar acum, privind inapoi, a fost amuzant/interesant.
Mitsubishi Outlander | 2.2 Instyle Navi | 2008| Jeep Cherokee [KJ] | 2.8 CRD | 2004 | Renault Super 5 | 1.4i | 1988
[EX - Ford Focus ST170] | [EX - Ford Focus Futura | 1.8 Zetec 16v | 2003]
Extremero
Gold Member

Mesajde DanielT » 26 Sep 2006, 07:44

Bine ai venit in clubul ford.Pentru remedieri la ea poti sa-mi dai PM si te indrum eu sa rezolvi inchiderea centralizata si etc.
FOCUS TOURNIER 2002 TDDI -90CP
DanielT
Ford Freak

Mesajde dan-buzau » 26 Sep 2006, 08:10

:icon_evil: M...uuult de tot ca pret ! Am un prieten care si-a luat un Mondeo acum o saptamina mult sub pretul asta.Eu am Fiesta 2005 si am dat 11000 euro ,noua,cu toate dotarile si in plus mi-au pus si alarma in banii astia ca nu avea.Ma apropii de 11000 km dupa un an si imi convine.Daca as da-o acum nu cred ca as lua 10000.Si tu ii dai aluia 7400 pe un jaf frecat de toti si in D si in RO? sau doar ne incerci, asa?! :icon_cool: Mosule,eu zic sa n-o iei!
dan-buzau
Incepator

Mesajde mmmadina » 26 Sep 2006, 23:03

hmmm...e prea scumpa si mai ales ca are bube.
Eu pe-a mea am luat-o anul trecut cu 7.500Euro si avea 80.000 km facuti in germania si nici n-a fost frecata prin Rent a Car...bine mi-a picat turbina dupa o luna dar asta e partea a doua...

Daca ar fi sa iau acuma Fiesta despre care zici tu cu siguranta n-as lua-o asa...nu este singura oferta de Fiesta de pe piata, nici prima si nici ultima...eu zic sa nu te grabesti ... chiar si cu 7.500 Euro ar trebui sa gasesti Fieste second mult mai bune decat ocazia ta. Plus ca la Casa Auto este oferta de Fiesta pe benzina incepand cu 9.000 si ceva de euro nu stiu exact oferta...mai gandeste-te...

Asteptam detalii despre ce-ai mai facut si poate la urmatoarea intalnire la Brasov vii cu noua ta masina ;)
Ford Focus 1.6 16V 101 CP 2005
Ford Fiesta 1.4 TDCI 2002
mmmadina
Ford Freak

Maşina: Ford Fiesta 2002 1,4 TDCI 68CP, Ford Focus 2005 1,6 101CP

Mesajde AnXiety » 26 Sep 2006, 23:16

Am cautat pe toate site-urile posibile si nu stiu unde ati gasit voi mai ieftine. Deci nu ma intelegeti gresit, masina e foarte bine ingrijita ca aspect, motorul arata chiar bine pt cati km are si se vede pe ea ca e ingrijita. De mai multi bani nu se poate, daca aveam mai multi evident ca luam ceva nou, ca doar nu-s tampit, dar nu se poate. Am cautat la oferte de imi ies pe gat daca ma credeti.

Volanul nu este din piele, doar membrana aia sau ce mnezeu ii este rupta pe anumite portiuni.
AnXiety
Incepator

Mesajde Asgard » 27 Sep 2006, 00:22

http://www.autohus.de ford fiesta 07/2004, 62.701 KM....50 KW

Carburant Diesel/ incl. TVA
7.990,-

Valoarea netă
6.888,- la asta ajungi dupa ce iti da neamtu banu in cam 15 zile
Carte de service, 5 trepte, Climatizare manuală, Sistem antiblocare, Dispozitiv de imobilizare , Radio / Casetofon, AB faţă, Banchetă spate fracţionată, Tetiere, Servodirecţie, Închidere centralizată, Geamuri color, 2 macaralele electrice de ferestre, etc..Imagine

ca asta mai gasesti si alte fieste, si is rulate in germania, cu km la jumate, luate de la o firma serioasa germana si nu de la cine stie ce turc....eu mi-am luat mondeo de acolo si is foarte multumit...bafta
Ford Maverick 2.0 125hp
Ford Mondeo 2.0 107kw
Ford mondeo 1997 2.0 96kw
ford mondeo 2011 2.0 tdci 163hp
[color=#FF0040]Ochii care nu se vad......te vad!!![/color]
Asgard
The Big Taz

Mesajde Smiley » 27 Sep 2006, 09:05

$1 scrie:$2m cautat pe toate site-urile posibile si nu stiu unde ati gasit voi mai ieftine. Deci nu ma intelegeti gresit, masina e foarte bine ingrijita ca aspect, motorul arata chiar bine pt cati km are si se vede pe ea ca e ingrijita. De mai multi bani nu se poate, daca aveam mai multi evident ca luam ceva nou, ca doar nu-s tampit, dar nu se poate. Am cautat la oferte de imi ies pe gat daca ma credeti.

Volanul nu este din piele, doar membrana aia sau ce mnezeu ii este rupta pe anumite portiuni.

ia arunca-ti un ochi aici: http://www.autovit.ro/vs2cautaauto.php? ... uta+%21+++

si nu uita, de obicei preturile de pe autovit sunt mai mari decat la particularii care vand direct si mai sunt si negociabile.
la km aia si la defectele care le are, masina nu-si merita pretul. poate daca ar fi diesel, dar nu e.
Focus C-Max Ghia 2.0 TDCI
Imagine
Smiley

Mesajde AnXiety » 27 Sep 2006, 12:50

Ideea e ca vad km aia standard, 30 mii km si nu cred ca nu e umblat la kilometraj. Plus ca omu mi-a aratat factura si in total a scos masina cu benzina si cu tot pe la 7100 euro, deci mi se pare normal sa vrea sa ii iasa un 300 de euro.

Si mai am 1 fix legat de culoare, nu o vreau rosie sau alba.
AnXiety
Incepator

Înapoi la Totul despre membri