de Asterix » 28 Sep 2006, 18:47
Bun-gasit,colegi de ...pasiune !Abia azi am gasit si eu acest forum,si incerc sa ma prezint impreuna cu masina care fectiv m-a inrobit,in pasiune...Desi nu e cine stie ce,masina asta,Sierra 2.0 i Ghia se muleaza perfect dupa necesitatile mele:Putere, ergonomie,consum,stabilitate pe drum,frinare,lumini,spatiu interior etc.Masina mi-a fost adusa de un prieten din Luxemburg in anul 2000,a fost cumparata de la un garaj Ford de acolo(fiind din generatia ultima de Sierra ,adica `93,pe aceasta platforma fiind produs ulterior modelul Mondeo.Are EFI,calculator de bord,motorul este DOHC,plasat longitudinal, si in afara de radiatorul de cadura (care a picurat)si de sistemul de esapament(pr care a trebuit sa-l schimb,din cauza ca am mers mai mult in oras cu masina),+amortizoarele fata(din cauza drumurilor noastre...)nu am fost nevoit sa mai schimb nimic la ea...Nu consuma ulei,cauciucurile nu se uzeaza(i-am scimbat insa in fiecare Decembrie,am trecut pe gume de iarna,fiind fortat de tractiunea spate).
Nu vreau sa las impresia ca laud aceasta masina,insa asta este parerea mea o parere subiectiva si va rog sa o luati ca atare...Aaa,sa nu uit, culoarea este visiniu metalizat,cu dungulitza aferenta aurie...Si are 135kw...
Modelul este in 3 volume (sedan )cu un spoiler pe portbagaj-ul spate...