Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

Ford Puma 1.4

27 Noi 2008, 15:20

Cum am pus mana pe felina asta, m-am inscris pe forum. :)

Masina este fabricata in 1998, are 73.000 km, argintie, iar ca dotari:

- 4 airbag-uri
- A/C
- servo-directie
- ABS
- geamuri electrice
- jante aliaj
- cd / mp3 player cu 6 boxe

Deocamdata sunt foarte incantata de masina. Am luat-o cu 3600 de euro. Proprietarul a bagat multi bani in ea, pentru a pastra-o, dar a aparut primul bebeu, si a fost nevoit sa o vanda. A schimbat bateria, ambreiajul, curelele si multe altele foarte importante. In banii astia am primit 4 cauciucuri noi Goodyear + 2 cauciucuri tot noi, tot Goodyear, dar de iarna.

Singura problema pe care o are, este rugina de cca. 10 cm de la pasajul rotii, si usa de la portbagaj nu prea sta ridicata, trebuie tinuta oarecum cu mana, altfel imi cade in cap.

Poze nu stiu cand pun. Am baterii reincarcabile la aparat, dar nu mai sunt bune, trebuie sa cumpar altele, poate rabdati si voi o zi, doua. :)

Re: Ford Puma 1.4

27 Noi 2008, 15:25

bun venit pe forum si printre fanii ford.
ai o masinuta foarte draguta si una care merge bine :D , am testat si eu un.
sa ai parte de ea si multi km!!!

27 Noi 2008, 15:29

MUltumesc mult! :x

27 Noi 2008, 15:32

bine ai venit...sa o stapanesti sanatoasa si sa te stapaneasca sanatoasa :P... :D
nah ca am rectificat :))...poze asteptam!!!
Ultima oară modificat de BogdanFSB pe 27 Noi 2008, 15:37, modificat 1 dată în total.

27 Noi 2008, 15:33

Bine-ati venit pe forum, felicitari pentru achizitia facuta, asteptam pozele.

Referitor la portbagaj, probabil nu mai sunt bune amortizoarele. Puteti cauta unele noi in sectiunea Comercial » Piese de schimb » Firme autorizate, primele care apar in lista - sticky. Sa aveti la indemana VIN-ul (seria de sasiu), sau puteti sa-l treceti la profil. De asemenea, nu ar fi rau sa treceti si locatia la profil, ca sa stim la ce intruniri sa va chemam. :-"

27 Noi 2008, 15:36

Multumesc amandorura! :X

Sunt femeie, Bogladen. :P

Acum imi voi trece la profil locatia. Sunt din Bucuresti.
Răspunde