Totul despre membri

Ford Nr.3 : KUGA 2.0tdci 4x4 black

Prezentari cu masini, poze, biografii, liste

Moderator: Cornel001

Re: Ford Nr.3 : KUGA 2.0tdci 4x4 black

Mesajde shine » 17 Mar 2009, 13:40

$1 scrie:$2Steffy_bv, ms frumos

@shine
19,1cm? LOL De necrezut :))
Pacat ca nu au facut si o versiune 4x4, daca tot i au pus asa garda la sol.
Focus are 11cm, iar kuga 18,8 ; asa scrie in brosura, n am masurat :D

eu am asa am gasit cand am dat cu google-ul. nu am gasit in niciun material oficial. poate gasesti tu ceva prin brosura. chiar sunt curios.
exista varianta 4X4, dar in Brazilia, noi nu avem voie! :((
shine
Membru reincarnat

Maşina: Ford Fusion 2004, 1.6 / 100 CP + Ford Focus 2012 1.0 / 125 CP
VIN: EuPreferDemisecul

Mesajde coldone » 18 Mar 2009, 12:10

Si eu tot pe google am gasit, referitor la Fusion.

@Crisstian, ma batea si pe mine gandul, insa e taxa mult prea mare, iar motorul foarte probabil consuma mult mai mult decat un ST. Mai e si faptul ca, pe zapada, un benzinar cu atatia cai, nu stiu cat de bine se simte. Un diesel putin mai mare mi s ar parea ideal, pentru cei care vor un SUV sportiv. Mie imi e de ajuns si cel de 140cp :)

$1 scrie:$2coldone: spuneai acum citeva luni ca s-ar simtii nevoia unui reductor si ca nu ai testat masina la limita pe zapada ... totusi dupa inca citeva luni ai impresii noi privind viscodiferentialul intermediar, diferentialele autoblocante si daca ai "incaltat-o" cu gume de iarna cum s-a comportat pe drumuri ca aderenta limitata. multumesc anticipat, insa parerea ta este mult mai relevanta in comparatie cu prezentarea unui dealer

Da. Treapta a doua e destul de lunga, si lucrul asta se observa mai ales in rampa.
Gumele nu le am schimbat, raman cu cele intermediare, care mi se par potrivite.
Legat de aderenta, la limita inca nu am testat o si sper sa nici nu se intample asta prea curand :D . Diferentialele intervin foarte prompt, insa trebuie sa ai grija sa dezactivezi ESP ul (doar din CB se poate, foarte aiurea :| ), pentru ca lucreaza cam in contrapartida cu sistemul 4x4 si risti sa ramai impotmolit. Mi s a intamplat odata, insa dupa ce inveti masina, chiar nu o sa intampini probleme(daca nu exagerezi, vezi testul topgear :) )
coldone
Gold Member

Maşina: Seat Leon FR 2007 2.0tdi 170cp

Mesajde Crisstian » 18 Mar 2009, 15:04

daca ar consuma mai mult decat un ST , intradevar nu ar fii mare afacere. In conceptia mea de ... neavizat(pt ca nu am condus Kuga cu motoru de 140cp) , mi se pare micut. Din ce spui tu , incep sa cred ca nu e asa,si ar fii bine :)) . niste poze cu interioru ? :-" :D (ca pozele oficiale sunt toate la fel)
Ford Focus Sedan 2008 ,1.6 L 100cp , Black Panther , Trend+
----------------------------------------------------------------------------------------
*it needs one to know one*
Crisstian
Incepator

Maşina: Ford Focus Sedan , 2008 , 1.6 benzina 100cp , Trend

Mesajde shine » 18 Mar 2009, 15:54

$1 scrie:$2i eu tot pe google am gasit, referitor la Fusion.

@Crisstian, ma batea si pe mine gandul, insa e taxa mult prea mare, iar motorul foarte probabil consuma mult mai mult decat un ST. Mai e si faptul ca, pe zapada, un benzinar cu atatia cai, nu stiu cat de bine se simte. Un diesel putin mai mare mi s ar parea ideal, pentru cei care vor un SUV sportiv. Mie imi e de ajuns si cel de 140cp :)

$1 scrie:$2coldone: spuneai acum citeva luni ca s-ar simtii nevoia unui reductor si ca nu ai testat masina la limita pe zapada ... totusi dupa inca citeva luni ai impresii noi privind viscodiferentialul intermediar, diferentialele autoblocante si daca ai "incaltat-o" cu gume de iarna cum s-a comportat pe drumuri ca aderenta limitata. multumesc anticipat, insa parerea ta este mult mai relevanta in comparatie cu prezentarea unui dealer

Da. Treapta a doua e destul de lunga, si lucrul asta se observa mai ales in rampa.
Gumele nu le am schimbat, raman cu cele intermediare, care mi se par potrivite.
Legat de aderenta, la limita inca nu am testat o si sper sa nici nu se intample asta prea curand :D . Diferentialele intervin foarte prompt, insa trebuie sa ai grija sa dezactivezi ESP ul (doar din CB se poate, foarte aiurea :| ), pentru ca lucreaza cam in contrapartida cu sistemul 4x4 si risti sa ramai impotmolit. Mi s a intamplat odata, insa dupa ce inveti masina, chiar nu o sa intampini probleme(daca nu exagerezi, vezi testul topgear :) )

Fusionu` bate Kuga!
ta na na na na na!
shine
Membru reincarnat

Mesajde isotech_ro » 18 Mar 2009, 15:57

$1 scrie:$2... Fusionu` bate Kuga! ta na na na na na! ...

si marmota ???!!!??? era jucause foc =))
isotech_ro
1nsane Member

Maşina: Ford S-max Titanium 2.0TDCI Powershift
VIN: WF0JXXWPCJGE25511

Mesajde shine » 18 Mar 2009, 17:03

la garda la sol bre, nu sari asa. cauta unde vrei tu! si o sa vezi ca ceea ce zic e adevarat!
shine
Membru reincarnat

Mesajde Raj Kapur » 20 Mar 2009, 00:20

Kuga e o masina frumusica si o concurenta buna pentru Tiguan, X3, Rav4, CRV, Forester etc.
Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta.
(Woody Allen)
Raj Kapur
Member

Maşina: Ford Mondeo, Mk3, 1.8i, Duratec, 16v, verde. CT 99 FBI

Anterior

Înapoi la Totul despre membri