de teddy » 30 Noi 2006, 02:46
iar ma bate gandul sa-l dau, nu sunt atat de convins incat sa ma apuc de anunturi pe autovit sau sa umblu cu "oferta" in geam asa ca intreb intre voi: nu accept sub 6500E (deci asta e pretul final), accept si anumite variante dar sunt pretentios: masina cu motor maxim 2000cmc, exclusiv 4 usi, optiuni de bun simt (geamuri electrice fata, aer conditionat), nu mai veche de '98. cineva interesat?
later edit, ca am fost cam 'sarac' in detalii:
masina are asa: geamuri electrice fata, aer conditionat, 2 airbaguri, abs, incalzire parbriz, oglinzi electrice incalzite, scaun sofer reglabil pe inaltime electric, proiectoare (am vazut ca unele au "dopuri" unde ar trebui sa fie proiectoarele), cotiere (fata-spate), tapiserie neagra, mp3 player alpine, geamuri cu tenta verzuie din fabrica (nu stiu daca era optiune sau stock), discuri de frana pe toate rotile si alarma VIPER.
masina nu mai are folie pe geamuri, are o crapatura mica pe stopul stanga, ar trebui schimbate bucsele fata (2 mil.) si niste zgarieturi dar nu deranjante (90% remediabile la polish).
ultimul schimb de ulei + filtre + lichide a fost facut acum 2 saptamani (600km) la Laur, deci asta nu e o grija pentru inca 9000 km pentru viitorul proprietar.
are ITP-ul facut anul asta, rovignieta (ma rog, e cam sfarsitul anului deci nu prea mai are importanta).
consumul e 10 urban cu benzina efix (cu alta benzina rar am scos sub 11), la mers regulamentar si 6 afara la 110km/h.
2000 Black Ford Mondeo 1.8 16v ZETEC - B 88 W B W