Totul despre membri

Inca o Mamaruta

Prezentari cu masini, poze, biografii, liste

Moderator: Cornel001

Mesajde zuza » 18 Dec 2006, 11:56

awwww, beibi, frumusica esti :D
sotz, cand te fac o liniutza? macar asa poate-ti mai vad si eu ochisorii....
sa n-ai probleme cu ea si sa te bucuri de condus :)
I am the great pretender!
zuza

Greenest Member

Maşina: Fiesta 1.25, 2006

Mesajde Blade » 15 Ian 2007, 08:38

Buna dimineata la toata lumea !

In sfarsit pot reveni cu detalii despre masina. Vreo 2 saptamani nu a mers forumul, cel putin eu n-am putut intra.
Bun, am ajuns la 1700 de km cu masina, incep sa simt ca se lasa motorul si cutia de viteze si toate. Creste mai usor si mai repede in ture, intra mai usor in vitezele mici, cel putin la inceput intra greu in Ia si a IIa. M-am invatat si eu sa o conduc mai bine, venind de pe masina cu carburatie si manevrarea full mecanic ( nimic servo ).

Am reusit sa o inmatriculez definitiv. A durat 2 zile (cu mici interventii :D). Doritorilor pot da informatii cu privire la acte necesare si ce mai trebuie facut.

Am avut si un eveniment neplacut. Pe 8 ianuarie dimineata la 7 am gasit-o lovita in parcare. Ambele usi pe stanga julite si aripa fata stanga infundata pe o suprafata de o palma, cam 2 cm in adancime. Autorului ii doresc dureri de dintzi zilnice si 3 amenzi pe saptamana. Am rezolvat la politie cu constatarea (4 ore la coada) si la inspectorul de daune de la casco BCR (10 minute). Am fost surprins de amabilitatea tipului de la BCR (il cunosc si pe asta dar nu asa bine). Mai ramane sa o duc la tinichigerie. Cei din Cluj de la Ford lucreaza cu serviceul de la Mercedes, si acolo cica trebuie sa merg s-o fac.

In rest, masina merge excelent. Am achizitionat si un emitator FM, are posibilitatea conectarii si pe USB, de exemplu pot pune un memory stick in el si canta deacolo, merge excelent. Intr-o zi mai calda o sa ma bag sa vad ce mufa trebe bagata pt folosirea functiei AUX.

Consumul urban a ajuns pe la 9-10 litri, specific ca am inceput sa merg mai sportiv. Extra-urban, mai mult de 6.5 nu am scos.

Spor la toata lumea si o saptamana linistita.
I have a shotgun, a shovel and a big garden.
Driving a Ford Focus III Sport, 2012, 1.6 Ecoboost 150cp, Frozen White
Blade
Member

Maşina: Ford Focus 3, 2012, 1.6 Ecoboost 150cp

Mesajde MIHAI. » 15 Ian 2007, 09:03

in primul rand felicitari pentru achizitie!
in al doilea> cum sta treaba cu actele inscrierii unei masini noi? pe ce data ai inscris-o?
cum e cu emitatorul ala? un sait ceva?

don't drive fast, fly low!
posesor de focos:> http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?f=15&t=4284
[b]Respect participantilor la trafic care semnalizeaza prezenta agentilor de politie![/b]
MIHAI.
Gold Member

Maşina: Trend Champions League 2007 , 1.8 TDCI>"Focosul"

Mesajde Blade » 15 Ian 2007, 10:08

$1 scrie:$2n primul rand felicitari pentru achizitie!
in al doilea> cum sta treaba cu actele inscrierii unei masini noi? pe ce data ai inscris-o?
cum e cu emitatorul ala? un sait ceva?

don't drive fast, fly low!

salut
pt car FM : http://www.supercalculatoare.ro/index.php?ID=828

in legatura cu inmatricularea : data inmatricularii este 10.01.2007. Nu am platit acea taxta de prima inmatriculare pentru ca data vamii este in 2006. In total am iesit la 131 ron, toate taxele.
A fost asa :
- 30 ron, taxa de talon, la CEC
- 52 ron, taxa inscriere la finante. ( apropo, impozitul pentru Fiesta mea e 49 ron pe an ) ( se palteste la finante )
- 49 ron, taxa numere preferentiale ( se plateste la politie )
I have a shotgun, a shovel and a big garden.
Driving a Ford Focus III Sport, 2012, 1.6 Ecoboost 150cp, Frozen White
Blade
Member

Maşina: Ford Focus 3, 2012, 1.6 Ecoboost 150cp

Anterior

Înapoi la Totul despre membri