Totul despre membri

focus 2008 1.6 16v

Prezentari cu masini, poze, biografii, liste

Moderator: Cornel001

focus 2008 1.6 16v

Mesajde sebbyex » 09 Iun 2009, 12:41

ma apropii de revizia de 15.000 de km si sincer sunt din ce in ce mai multumit de masina.motorul si-a facut rodajul complet si sunt foarte incantat ca a scazut in sfarsit consumul la limita bunului simt, mai ales pentru bucurestiul imbaxit. probleme nu pot sa spun ca am avut , rareori se blocheaza cutia de viteze pe punctul mort si merge foarte greu bagata in treptele 1 si 2 dar e un lucru de moment dupa care isi revine.
una din curiozitati, daca a avut cineva problema asta, ar fi ca la peste 110-120 volanul incepe sa tremure, chiar si dupa o presiune facuta si echilibrarea rotilor. am incercat sa fac lucrurile astea in mai multe locuri dar nici o schimbare. am facut marea greseala sa optez pentru cauciucuri goodyear eagle nct5 - o mare greseala. cele michelin energy sunt mult mai bune , mai ales in curbe si la distanta de franare.
la pretul la care a fost achizitionata consider ca a fost cam cea mai buna alegere dupa piata si sincer recomand. o consider o varianta mai buna decat tdci-ul si mai rapida.
Imagine
sebbyex
Ford Freak

Maşina: fiesta sport 1.6 tdci
VIN: WF0GXXGAJG9M63571

Re: focus 2008 1.6 16v

Mesajde Mihai L » 09 Iun 2009, 12:53

Cred ca sta mai bine la Totul despre membri decat la Focus 2...
Focus. Ford Focus. Sea Grey.
2006 Ford Focus Wagon TDCi, 1.6/109 CP
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Maşina: Ford Focus Wagon Trend CL 2006, 1.6l/109CP, Sea Grey

Mesajde DanielArdelian2 » 23 Iun 2009, 08:38

Trepidatiile din volan de obicei sunt de la probleme la rotile din fata (jante strambe, descentrate, cauciucuri, echilibrat, etc). Incearca sa schimbi rotile din fata cu cele din spate, sa vezi daca tot asa face...
Puteti cauta pe forum direct de pe Google. Exemplu: [ revizie ford fiesta site:clubford.ro ]
DanielArdelian2

Brainiac

Maşina: Ford Mondeo 2004, Sedan, Trend, 1.8i 125 CP, pachet nefumatori.
VIN: WF04XXGBB44E42077

Mesajde razvaldinho » 23 Iun 2009, 14:49

S-o stapanesti sanatos =D> ...si pune poze cu ea, e foarte frumoasa culoarea morello, e pacat s-o tii doar pt tine :P
La revizie roaga mecanicul sa umble la tensiunarea cablurilor de la schimbatorul de viteze. Si eu aveam problema asta cu viteza 1 si mars arriere si acum merge ca unsa

In mod sigur ai lovit janta daca ai vibratii in coloana de directie. Incearca o echilibrare a rotilor, sa le schimbi intre ele sau in cel mai rau caz...casco. Eu la ultima varianta am apelat, erau irecuperabile :D

Cat ai acum consumul?
You're always gonna have problems lifting a body in one piece. Apparently the best thing to do is cut up a corpse into six pieces and pile it all together. Then I hear the best thing to do is feed them to pigs <):)
razvaldinho
Gold Member

Maşina: Ford Focus MK2
VIN: Feteasca_Neagraaa

Înapoi la Totul despre membri