Totul despre membri

"Propetar" FORD FOCUS 007 - TREND

Prezentari cu masini, poze, biografii, liste

Moderator: Cornel001

"Propetar" FORD FOCUS 007 - TREND

Mesajde dobre68 » 21 Feb 2007, 18:17

O intrebare ptr. administratori - se poate face o pagina cu nr. tel. ale celor dispusi sa ajute (in caz de doamne fereste) pe confratii blocati, ca sa nu ajungem pe mana la "jnapani", ceva de genul zona oras Brasov, poti suna ......, Constanta ...... Al meu e nou , dar .... poti sa stii.
dobre68
Incepator

Mesajde bogdanv » 21 Feb 2007, 18:27

bine ai venit si te asteptam cu poze si descriere. iti doresc sa nu ai nevoie de asa ceva dar, ....uite ce iti recomand eu pentru inceput sa ai in masina in torpedou la orice ora din zi si din noapte:

"Incepand din anul 2006, Romcar – Reprezentant Ford pentru Romania, in parteneriat cu firma Motor Assistance introduce un nou serviciu de asistenta rutiera – Ford Suport – oferit 24 de ore din 24, 7 zile din 7, tuturor posesorilor de autovehicule.

Ford Suport este disponibil atat posesorilor de autovehicule Ford, cat si posesorilor de alte marci auto.

Informatii cu privire la conditiile si tarifele serviciilor oferite de Ford Suport pot fi solicitate Centrului de Asistenta Rutiera la numarul de telefon 021 410 70 70 sau oricarui distribuitor autorizat Ford"
alcoolicul de la şuşa... posesor de Bombonica2...asa ii zice masinutei mele...serios
Imagine
http://sfinxstone.blogspot.com/ - aici ma exprim asa cum pot si eu
http://farakapak.blogspot.com/ - turnati aici canale fara de capac intilnite in trafic!

"sa nu presupui niciodata nimic" - don Miguel Ruiz
bogdanv

Maşina: Mondeo MK3, 2,0 TDCi, 136CP, Negru, Tiptronic

Mesajde hot » 08 Mar 2007, 14:49

Suna tu bogdan la ford suport cand ai nevoie sa vezi cat iti ia.Baiatul se referea sa ne ajutam noi intre noi in caz de urgenta majora,in provincie.
Live to ride,ride to live
hot
Gold Member

Maşina: Ford Sierra 1987,Vectra C 2007

Mesajde ddexter » 08 Mar 2007, 15:00

Ar fi bine sa nu avem nevoie de asa ceva, dar mie mi se pare o idee buna...
Imagine
Mondeo 2002 TDDI 115,6 CP :))
ddexter
1nsane Member

Maşina: Ford, Mondeo, 2002, TDDI 1998cm3, 85 kw, 16"

Mesajde bogdanv » 08 Mar 2007, 15:04

$1 scrie:$2una tu bogdan la ford suport cand ai nevoie sa vezi cat iti ia.Baiatul se referea sa ne ajutam noi intre noi in caz de urgenta majora,in provincie.

facui acest lucru in septembrie cind imi zapacii doua roti intr-o groapa venind de la cimpulung spre tirgoviste in zona valea florilor.
la dacia asistenta scorul ar fi fost 250 RON pina la pitesti sau tirgoviste unde as fi gasit eu ceva sau pe cineva....
la ford suport, ei venind din bucuresti, ma luara si ma adusera in fata portii serviceului din bucuresti cu 350 RON...ce zici?
eu vazui o mica diferenta...sincer si no offense :)

toata istoria am descris-o in amanunt pe un subiect legat de ford suport si suport auto.
iar daca esti posesor de ford ...la ford suport ai tarif preferential.

referitor la chestia cu numerele de telefoane...mai bine pe PM daca vrei neaparat...cu o intrebare pusa aici pe forum inainte de a p[urcede la drum...
alcoolicul de la şuşa... posesor de Bombonica2...asa ii zice masinutei mele...serios
Imagine
http://sfinxstone.blogspot.com/ - aici ma exprim asa cum pot si eu
http://farakapak.blogspot.com/ - turnati aici canale fara de capac intilnite in trafic!

"sa nu presupui niciodata nimic" - don Miguel Ruiz
bogdanv

Maşina: Mondeo MK3, 2,0 TDCi, 136CP, Negru, Tiptronic

Înapoi la Totul despre membri