Da, acum am apucat si eu sa citesc si recunosc ca m-am pripit cu masura insa l-am cunoscut pe domnu Daftek si nu cred sa fie acesta modul sau de abordare pe mess cel putin fatza de mine nu a fost niciodata.
Totusi pe mine si pe multi nu ne-au deranjat mesajele trimise la grup pe yahoo de vreme ce ne-am dat acordul ca idul nostru sa apara pe lista de pe acest forum cu toate implicatiile ce deriva.
Deci in consecinta avem 2 posibilitati:
1. Acceptam varianta a scris copilul si a fost o neintelegere destul de urata in consecinta domnului Stefan i se ridica restrictia si implicit ishi reia numarul 101 in lista de membrii ca fiind exceptie din cauza ca eu am gresit.
2. Acceptam versiunea putin suparacioasa daca copilul de 4 ani stie asemenea injuraturi atunci este o problema interna si fiecare user raspunde pentru actiunile sale odata ce s-a logat pe forum conf celor la care a-ti dat yes cand vatzi inscris.Aici insa m-ai pierdut putin "Si apropo. Multe din mesaje sunt scrise de fiul meu, de 4 ani, dupa dictare. "ca im f**e mama" sau alte cele, pentru un om intreg la minte, sunt excluse in dialogul cu copii. Asta e.
"si mentine warnul timp de 14 zile. Apropo iar ai folosit chiar daca in citat the f word!!!!!!!!!!
Warn nu inseamna BAN
Warn inseamna ca daca se repeta sub o forma sau alta o injuratura sau cuvinte vulgare adresate fara rost unui membru pe orice cale disponibila.
Warned inseamna sub observatie atenta din partea administratorilor
Eu inclin spre a 2 fiindca pe domnul Stefan nu mi-l amintesc de la vreo intalnire.
Discutia este deschisa dar va rog fara offtopic.
Oricum eu imi cer scuze insa sunt multe de facut si putin timp si intai de toate sunt si eu om.
Multumesc
Sper sa satisfaca ambele parti aceste solutii sau macar una dintre ele.
Totusi gasesc de bun simt ca fiind o relatie dintre 2 oameni maturi si chiar la casele lor o impacare amiabila fara repercusiuni.
Si precum spuneam mai sus pana una alta domnul Stefan este raspunzator de ceea ce fiul a scris in numele sau fie pe mess fie pe forum CORECT?
Cu Stima