eu nu sunt mecanic!!!

Va salut!
Am decis sa fac acest topic pentru ca primesc mailuri si mesaje private in care unii membri ma intreaba diverse chestii gen sonda de temperatura, pinioane cutie viteze etc.
Imi pare rau ca NU pot da o rezolvare a problemelor fiecaruia.. ... pentru simplul fapt ca eu NU sunt mecanic!
Si eu am avut Ford-uri, mai am o fiesta in familie, am avut probleme, am gasit rezolvari la probleme.. unde stiu ca pot ajuta- ma bag. Unde nu am habar- nu ma bag! De aceea invit pe cei care au probleme- intai de toate sa dea un search cu problema, poate ca s-a mai discutat, iar daca nu gasesc nimic- sa posteze pe forum la sectiunea respectiva, sa faca un topic separat. Au mult mai multe sanse sa isi gaseasca o solutie la problema lor. Daca pe forumul vechi am fost moderator - asta nu inseamna neaparat ca am fost sau sunt mecanic...
P.s. - Eu intru mai rar pe aici, datorita timpului liber care nu imi permite.
Observ ca s-au facut unele modificari, nu mai vad pe unii din cei care au pus bazele forumului in urma cu cativa ani

In fine, mult succes noului forum si noilor moderatori!
Gabii
Nu sunt mecanic.. doar motociclist, oltcitist, si cate-odata daciot.. in principal sunt pescar de crapi koy cu ochii bulbucati
Honda Dominator NX 650
Dacia 1304 GPL(cotet pe roti)
Oltena 12 TRS 205.000 km (Racheta visinie)
Honda Dominator NX 650
Dacia 1304 GPL(cotet pe roti)
Oltena 12 TRS 205.000 km (Racheta visinie)
-
Gabii - Posesor de Ciombelete