Totul despre membri

In sfarsit, am Fordul meu !

Prezentari cu masini, poze, biografii, liste

Moderator: Cornel001

In sfarsit, am Fordul meu !

Mesajde mihaidinu » 07 Apr 2010, 22:55

Buna seara la toata lumea si incantat de cunoatinta.
A durat ceva....cam 1 an pana am reusit dar am intrat ( sau intru de maine cand o inmatriculez ) in lumea Ford.
Pana imi dau seama cum pun masina in semnatura, avem :
Ford Fiesta 1.3 benzina, an 2005, 120.000 km, albastra. :)
Ce vreau sa fac la ea ( pentru inceput ):
- filtru sport
- bece Philips
- sa schimb grila frontala cu una cromata
- covorase noi - astea de pe ea sunt foarte tocite
- jante
- si nu in ultimul rand sa-mi cunosc adunaturile de greieri de prin spate si usi :)
Dar am zis ca incep cu mecanica prima data. So, intrebare catre dumeavoastra domnilor :
am pe spate 2 bucati amortizoare praf, trocane si imi balanseaza masina la fiecare hop sau groapa. Unde si cu cine mi-ati recomanda sa le schimb ? eventual si un pret.

Multumesc anticipat pentru raspunsuri :)

P.S : cum imi i-au si eu sigla " Club Ford " ? ....doar am un Ford de afisat prin oras :))

Seara buna domnilor.
mihaidinu
Incepator

Maşina: Focus C-Max 1.6 TDci 109 CP
VIN: WF0MXXGCDM4S32837

Re: In sfarsit, am Fordul meu !

Mesajde B0gd4n_r » 07 Apr 2010, 23:21

trebuia sa postezi la sectiunea Totul despre membrii, dar nu-i problema o sa se ocupe un moderator, in alta ordine de idei, felicitari pentru masinuta achizitionata si multi km fara evenimente neplacute, stickere iei de la reprezentantul zonal din care faci parte (ai putea sa iti treci si locatia in profil), despre telescoape nu stiu ce raspuns as putea sa-ti dau eu pentru ca nici eu nu le-am schimbat la a mea pana acum, cu grila as putea sa-ti dau o idee si sa vorbesti cu 31claudiu sa-ti faca o grila cum si-a facut el...

Imagine
B0gd4n_r
1nsane Member

Maşina: BMW 520d M

Înapoi la Totul despre membri