Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
19 Aug 2010, 21:38
inca o poza care imi place mult
- Fişiere ataşate
-

19 Aug 2010, 22:56
frumos

arata bine cu pleoape, si eu cred ca o sa-mi pun pe fiesta mea
19 Aug 2010, 23:00
multumesc de apreciere . incet incet o fac sa fie a mea e mai rau cu finantele pe criza asta.... :-(
19 Aug 2010, 23:14
da.....si pentru mine....trebuie sa imi reduc cheltuielile cu 25% mai putin
19 Aug 2010, 23:17
eu acum vreau sa imi dau triplele cu lac dintrala special pentru triple si nu stiu ce sa fac sa vopsesc interiorul farurilor negru sa le las asa nici nu stiu cum arata mai bine
20 Aug 2010, 16:37
azi am fost si am schimbat si acea canistra de carbon cu acel releu pe ea nush cum se numeste (vacuum) si degeaba... am pus alt iacv degeaba am schimbat filtre de aer filtre de benzina am curatit acel buret mic din interiorul cutiei filtrului de aer si nimic nu stiu ce sa mai fac sa rezolv acea problema cu turatiile si cu relantiul la masina... nush care ati mai avut aceasta problema cum ati rezolvato?
26 Aug 2010, 12:18
In primul rand sa stapanesti masina sanatos si fara evenimente nedorite.
In al doilea rand am vazut ca te intereseaza sa faci stopurile cu spray, cauta la la magazinele "policolor" ca au spray special pentru stopuri, si sa gasesti pe cineva cu mana formata sa-ti dea cu el pa stopuri, un strat sau doua ca sa iti iasa mai deschis. Asa le-am facut si eu. Spor la treaba.
27 Aug 2010, 13:52
iti multumesc . da asa ma gandeam si eu nu vreau foarte inchise as vrea doar o tenta asa...o sa caut cat de curand si o sa pun pozele