Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

Re: Focus Negru (nou membru)

25 Apr 2009, 20:50

$1 scrie:$2olutia legala ar fi: Dai folia jos ... te duci la RAR.... dupa care.. la politie sa-ti recuperezi talonu`
Dar eu fac altfel... Nu dau folia jos.. sun pe bogdan de la rar.. ma duc acolo cu o atentie... iese unu` se utia la seriile de pe masina.. imi pune stampila pe dovada de la politie.. merg la leasing.. imi iau imputernicire .. si ma duk la politie sa-mi iau talonu` :) toata treaba vr-o 3 mil..

Nu am inteles care e smecheria, ca de 3 mil pui macar de doua ori folie pe fata lejer (desi daca te gandesti ca treci des, poate se rezolva cu un abonament :D ) ... =))

28 Apr 2009, 03:43

$1 scrie:$2u unu cand trec pe langa militieni imi dau geamuirle fata jos, pana acum in 6 luni n-am avut probleme si sper sa n-am in continuare :D . Oricum odata ce iti pui folie nu mai poti sa renunti la ea, devii dependent :D .

Si eu dau geamurile jos cand trec pe langa ei.. dar ultima oara m-au luat prin surprindere.. eram la mine in cartier.. si cum rutina aia .. ca nu e nimeni pe acolo si chiar daca ar fi nu au ce sa-ti faca.... m-au racolat... iar cu folia.. asa e.. esti dependent :) si pe vechea masina care am avut-o... o dacie, aveam folii negre pe toate geamurile plus parasolar la parbriz de vr-o 20-25 cm :)))

28 Apr 2009, 03:48

$1 scrie:$2u am inteles care e smecheria, ca de 3 mil pui macar de doua ori folie pe fata lejer (desi daca te gandesti ca treci des, poate se rezolva cu un abonament :D ) ... =))

... Daca nu am mai avea probleme .... am mai trage sa facem ceva? iti zic eu.. NU! :) asa ca...... ne facem de lucru` :))

18 Mai 2009, 02:13

Back on the forum.... cu vesti proaste...... Asta seara am fost la cursele de motoare care se tin la policolor.. pe theodor pallady. Si cum statea masina mea parcata frumos pe dreapta... un destept incepator care se dadea pe o roata.. a ridicat motorul de la pamant la turatii prea mari si s-a dat peste cap.. unde credetzi ca s-a dus motorul? direct in masina mea..:( in partea dreapta spate :(( Revin cu poze maine...

18 Mai 2009, 14:06

Pozele....
FiÅŸiere ataÅŸate
DSCF8113.JPG
DSCF8112.JPG
DSCF8111.JPG

18 Mai 2009, 14:50

Se tine ghinionu de tine scai...facand abstractie de acea infundatura, tu ti-ai innegrit farurile???

18 Mai 2009, 15:58

si nu l-ai pupat pe desteptu cu motoru? (daca nu erau mai multi, cum banui k si erau )

18 Mai 2009, 20:36

$1 scrie:$2e tine ghinionu de tine scai...facand abstractie de acea infundatura, tu ti-ai innegrit farurile???

.. Asta e.. ce sa fac acum? Dap .. am farurile negre. si stopurile
$1 scrie:$2i nu l-ai pupat pe desteptu cu motoru? (daca nu erau mai multi, cum banui k si erau )

Si.. ce rezolvam cu bataia? nimic...

22 Mai 2009, 21:15

E gata masina:D:D:D Cu bara de FF2 Face Lift, Eleron vopsit, Stopurile negre..... Mai am sa-mi montez "muzica" dinou maine .

23 Mai 2009, 00:34

bara fata de facelift sau de focus cc????
sunt tare curios, pune si tu niste poze

25 Mai 2009, 21:21

doar pe spate am bara de facelift :))) bara de fatza tot aia e .. modificata de mine..

31 Aug 2010, 19:11

Frumos WRM , =D> ai avut ceva probleme ...
Răspunde