Totul despre membri

UNDE DAI SI UNDE CRAPA

Prezentari cu masini, poze, biografii, liste

Moderator: Cornel001

UNDE DAI SI UNDE CRAPA

Mesajde C maxx » 21 Dec 2010, 17:34

Bine v-am gasit,

Dupa cum vedeti nick-ul face referire la modelul de Ford pe care vroiam sa-l achizitionez initial FoFo C Max) tinanad cont de mai multe criterii (motorizare, spatiu interior, etc).
Pana la urma, multumita crizei, am decis: Ford Mondeo. Si nu oricare, tddi-ul ca poate asa scapam mai usor in service la injectoare, etc.  .
Recunosc ca am citit cat de mult am putut pe forum despre acest model, m-am interesat la prietenii care déjà aveau asa ceva si am trecut la fapte.
Net, net si iar net. Din cauza lipsei de timp nu am reusit sa vad decat 2 masini. Pana la urma tot prin prieteni am reusit sa gasesc un exemplar destul de obosit al carui proaspat proprietar sa fiu.
Din lista cu probleme de rezolvat am bifat doar:
1. spatiu pentru caruciorul, patutul & Co ale bebelusului.
2. spatiu sificient bagaje/somn la partidele de pescuit.
3. sunet ok in masina
4. schimb ulei
5. schimb filtre
6. geometrie
7. anvelope iarna
8. antigel
9. lista merge pana la 198 si este legata numai de piese schimb asa ca nu va mai plictisesc.

Mondeo 2.0 TDDi, 115CP, Break, ghia.
Revin cu imagini si alte detalii.

Liviu
C maxx
Incepator

Maşina: Ford Mondeo tddi, 2001, tournier, ghia

Re: UNDE DAI SI UNDE CRAPA

Mesajde razor1911 » 21 Dec 2010, 21:43

Sa stapaniti sanatosi noul vostru vechi C-max, Mondeo !
Nasul meu are una, sta de ani buni in garajul sau degeaba, si mi-a spus ca posibil sa ajunga la mine kado', asa ca trebuie sa incep sa ma familiarizez si cu Mondeo-ul mai batranel.

Nu cred ca ai chiar asa multe de schimbat la ea, sunt motoare durabile, si daca au fost si ingrijite sunt o adevarata incantare pentru sofer. Cat ai dat pe ea, cati km are, si cand pui pozele ? :D
razor1911
Ford Freak

Maşina: Fiesta
VIN: WF0HXXGAJH3L38639

Mesajde joe06 » 21 Dec 2010, 23:27

Eu banuiesc ca e gratis, daca are 198 de probleme trecute pe lista. Altfel nu vad de ce sa iei o masina obosita, cand am vazut pe forum atatea masini bune si la pret mic. Chiar mondeo tddi.
joe06
Gold Member

Mesajde C maxx » 22 Dec 2010, 13:25

Absolut, 198 nu, dar pe acolo daca chiar vrei sa ai un ochi critic si sa remediezi.
Masina este ok, am folosit "obosit" in sensul de batrana.
Sunt multumit de ea asa cum este dar mai trb bagati ceva banuti ca sa fie totul snur.
Si pe urma o luam de la capat.. :)
Gratis nu a fost. Pretul pietei pentru an si dotari.
Un tutorial ptr postarea pozelor se poate?
C maxx
Incepator

Maşina: Ford Mondeo tddi, 2001, tournier, ghia

Înapoi la Totul despre membri