Experienta noua -Ford Mondeo 2.0 Tdci
Salutare,
Am ajuns si eu posesor de Ford Mondeo.
Masina este adusa din Spania-cumparata de la o firma de leasing, arata destul de bine, zic eu.
. A fost recuperata de la datornici [ deci nu numai la noi sunt cei care nu platesc ratele la leasing
. Astfel, nu am decat 1 cheie si actele, in rest nimic.
Este modelul Ghia,Hatchback, an 2004, 6trepte, vreo 130cp; 124000km
Dotari: Destule
.
Probleme: scartaie cateodata la denivelari pe spate- am inteles ca ar fi niste bucsi-; cateodata, la relanti se aude zogomot mai tare de pe la rolele alea- am inteles ca ar fi fulia de la vibrochen; am inteles ca ar cam treb sa ma pregatesc de schimbat ambreajul
....de fapt cica volanta face figuri( smuceste la primele trepte daca dai drumul la ambreaj mai repede) - de tras trage f bine.
Interiorul este f ingrijit.
Acum incerc sa ma decid ce ulei sa-i pun, cand fac schimbul....dar cred ca merg pe Motul Specific Ford.
Atasez cateva poze:
Am ajuns si eu posesor de Ford Mondeo.
Masina este adusa din Spania-cumparata de la o firma de leasing, arata destul de bine, zic eu.

![on the phone :)]](./images/smilies/100.gif)
Este modelul Ghia,Hatchback, an 2004, 6trepte, vreo 130cp; 124000km
Dotari: Destule

Probleme: scartaie cateodata la denivelari pe spate- am inteles ca ar fi niste bucsi-; cateodata, la relanti se aude zogomot mai tare de pe la rolele alea- am inteles ca ar fi fulia de la vibrochen; am inteles ca ar cam treb sa ma pregatesc de schimbat ambreajul

Interiorul este f ingrijit.
Acum incerc sa ma decid ce ulei sa-i pun, cand fac schimbul....dar cred ca merg pe Motul Specific Ford.
Atasez cateva poze:
- mikevtr
- Ford Freak
- Maşina: Ford Mondeo/Fiesta