Salut,
Din pacare a trebuie sa renunt la Focus-ul meu frumos (1.6 i Trend 40.000km) (cel din ultimele doua poze) pt ca era pe benzina si nu ma mai ajuta (faceam pre a multe drumuri) asa ca l-am vandu acum vreo 2,5 luni si de atunci am tot cautat, si cautat si cautat si dupa ce am am vazut vreo 20-30 masini. in astea 2,5 luni am gsit ceea ce zic eu ca era cea mai buna varianta pt mine (si cea care arata nu este masluita - la masina ma refer

):
Focus-ul asta:
Ford Focus Ghia 11.2007, 1.6 TDCi 109 CP,
(vroiam hatch asta e tourier stiu; dar macar ma casatoresc anul asta si cica e masina de familie

)
96.500 km - 95% sunt sigur ca sunt reali datoria uzurii mici a interiorului si a faptului ca scria in cartea service ca ultima revizie a fost facuta in 12.2010 si ieri schimband filtrele de ulei si motorina m-am uitat pe ele si data fabricatiei lor a fost pt primul in 08.2010 si al doilea in 11.2010 .
Ca si dotari cred ca pozele vorbesc de la sine.
Se vede o diferenta majora la interior (ca si constructie ma referer) intre modelul meu facelift facut pt ROMANIA si asta care este facut pt Germania. (diferenta poate veni si de la diferenta Ghia ~Trend, desi ma indoiesc)
Tapiseria este extrem de frumoasa dar cred ca va fi acoperita de o pereche de huse (tot in tonul asta de culoare bineinteles).
Ma gandesc sa mai astept cu inmatriculatul sa vad ce se hotarasc berbecii astia cu taxa auto.
Am achizitionat-o urmandumi experienta dar si sfaturile pt cumpararea unei masini SH de aici de pe forum.
Eu am luat-oa de la o persoana care a cumparat-o pe firma (si si-a recuperat TVA de pe ea -> profitul lui) iar am dat pe ea 6450 EURO, urmand cu taxa de poluare veche sa ajung cu ea la 7150 euro pret de achizitie.
Multumesc ClubFord pentru ca acest forum m-a ajutat substantial la alegerea unei masini bune (zic eu)
- Fişiere ataşate
-

- Noul meu prieten.
-

-

-

- Interiorul.
-

-

- Cotierea e faina :)
-

-