Totul despre membri

Mandru proprietar - Focus MK1

Prezentari cu masini, poze, biografii, liste

Moderator: Cornel001

Mandru proprietar - Focus MK1

Mesajde necromage » 01 Iun 2011, 07:47

Salutare tuturor!
In primul rand sa ma prezint: ma numesc Laci si sunt mandru proprietar de Focus MK1! Un vis devenit realitate petru mine. Stiu, nu este o masina noua, de fapt azi implineste 10 ani de la prima inmatriculare :D, dar pentru mine este ok. O am de o zi, deci mare lucru nu pot sa spun decat ca merge ok, deocamdata nu am gasit prea multe probleme la ea. Este un 1,8 TDDI, echipare Ghia. Atasez si cateva poze, si bineinteles astept parerile membrilor cu experienta.
Multumesc!
Fişiere ataşate
DSC_4856_LowRes.jpg
DSC_4855_LowRes.jpg
DSC_4854_LowRes.jpg
necromage
Incepator

Maşina: Ford Focus, 2001, 1,8 TDDI 90 CP
VIN: WF0NXXGCDNYL03731

Re: Mandru proprietar - Focus MK1

Mesajde b85xix » 01 Iun 2011, 07:55

Bun venit,sa-l stapanesti sanatos este o masina nemaipomenita. Motorul e punctul forte pentru ca merge destul de repede si cu destul de putin carburant.
Ce iti recomand este sa verifici cureaua si eventual iti sugerez sa schimbi kitul distributie pentru ca nu poti fi sigur de cati km are si e mai bine asa. Eviti astfel sa se rupa cureaua si sa mai indoi supape etc.
Sa o porti sanatos numai bine!
Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit!
b85xix
Gold Member

Maşina: Mondeo mk 4 2.0 tdci titanium+extras 140si 3 cai frumosi

Re: Mandru proprietar - Focus MK1

Mesajde chriss_tm » 23 Iun 2011, 00:24

Sal, sa-l stapanesti sanatos, daca cumva te intereseaza oferta din semnatura, iti stau la dispozitie. Merci !
Ford-Go Further
chriss_tm
Ford Freak

Maşina: EX-Ford Mondeo 2004 2.0 TDci 170 cp Ghia X

Înapoi la Totul despre membri