Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

Focus 2 Tonic nou la cutie.

15 Iul 2007, 10:56

Tocmai ce l-am luat. Are 2 saptamani si 1500 km facuti. Motor 1.8 TDCI echipare Trend Collection, cu interior nou.
Fişiere ataşate
IMGP0008.jpg
(114.58 KiB) Descărcat de 556 ori
IMGP0007.jpg
(128.3 KiB) Descărcat de 555 ori
IMGP0006.jpg
(118.15 KiB) Descărcat de 560 ori
2.jpg
(91.78 KiB) Descărcat de 560 ori
3.jpg
(130.33 KiB) Descărcat de 560 ori

15 Iul 2007, 11:03

Best value for money.

15 Iul 2007, 11:03

da da da !!! buna alegere
bun venit printre noi si sa auzim numai de bine !!!

15 Iul 2007, 14:32

Super masina. Ai fost cumva saptamana trecuta prin olimp/neptun ?

15 Iul 2007, 15:34

Frumoasa masina... sa ai grija de ea...

Zi-ne si noua cat ai dat pe ea, si ce a fost standard pe trend collection. Eu unu am impresia ca ai mai pus tu ceva... Bandourile in culoarea caroseriei, bumper-ele alea din fata(deasupra proiectoarelor) tot in culoarea caroseriei.

15 Iul 2007, 15:48

stapinire placuta si non evenimente neplacute. te asteptam la intilniri, vezi sectiunea evenimente

15 Iul 2007, 22:00

foarte misto masina, jentile, culoarea....s-o stapanesti sanatos si fara probleme....

sugestiva comparatia (probabil involuntara) din ultima poza cu "obiectul" ala alb din spatele ei... :D

16 Iul 2007, 01:36

welcome to our beautiful and united club! cel mai frumos si cel mai unit!

16 Iul 2007, 12:58

Sa o stapanesti sanatos. Super faina masina :)

16 Iul 2007, 14:54

Multumesc tuturor pentru urari si, ma bucur ca sunt in acest club . Ca sa nu va mai spun ca prima mea masina a fost o Sierra 1.6 benzina (an 1986) prin 1999. Referitor la pret , masina ( DDP )costa 17190 euro. Nu am comandat nimic in plus ,am luat o configuratie deja facuta :climatronic, jante pe 16 in Y . Standard sunt si bandourile laterale de pe usi vopsite in culoarea caroseriei impreuna cu ramele de sus ale proiectoarelor.
Ceva impresii despre masina: parere generala foarte buna nu imi pare rau pt alegerea facuta. Motorul este destul de silentios (cu mult peste un VAG 1.9 TDI) trage chiar viguros dupa 1700 rpm ,suspensia este excelena iar directia impecabila. Sistemul audio se aude OK (pt mine arhi-suficient), iar limitatorul de viteza este nemaipomenit la drum. Volanul iti confera o priza f buna si arata chiar bine. Ca puncte minus avem: scaunele ce ar fi putut avea un sprijin lateral mai pronuntat (totusi sunt confortabile la drum lung) iar imbinarea fetelor usilor cu bordul ar fi putut avea un luft ceva mai mic. In rest numai bine. Pana la urma cine vrea calitate Audi plateste pt un A3 cu 5000 de euro mai mult, nu? Si fac comparatia cu Audi fiindca Focusul este cu 1 clasa peste concurenta numita Golf 5 1.9 tdi (design "trecut" + motor "tractoras de Campulung ") si Astra 1.7 cdti (motor rasuflat , sasiu limitat , spatiu int. mic , portbagaj f mic) . Nu vreau sa ii supar pe posesorii modelelor mai inainte enumerate dar ii invit sa "traiasca" macar o sapatamana cu un Focus 2... Apoi, mai vorbim.
Salutare tuturor, si mai astept pareri.

16 Iul 2007, 15:03

A, era sa uit . Mai am o observatie . Nu inteleg de ce butoanele pt limitatorul de viteza aflate pe volan nu sunt iluminate. Noaptea ar fi fost mai usor de utilizat...
Nu am fost in Neptun / Olimp deoarece am stat in Vama/2 Mai .Probabil Lex, ai vazut alta masina. Am vazut ca in ultima vreme s-a umplut de Focusi.. Foarte tare.

Salutare

16 Iul 2007, 15:17

$1 scrie:$2, era sa uit . Mai am o observatie . Nu inteleg de ce butoanele pt limitatorul de viteza aflate pe volan nu sunt iluminate. Noaptea ar fi fost mai usor de utilizat...

Felicitari pentru masinuta!

Ca sa-ti raspund la observatia ta, dupa ce inveti ordinea butoanelor, vei observa ca butonul din mijloc (parca) are un semn in relief, care este perceput la atingere. In functie de asta, vei stii pe ce buton ai degetul si pe care trebuie sa apesi.

16 Iul 2007, 15:24

Si mie mi s-a parut naspa faza cu butoanele de la cruise control. Nu prea m-au deranjat ca nu prea merg noaptea... dar e cam naspa. La fel, naspa e si butonasul ala de reglare a farurilor. Pt ca nu vezi ce e setat daca vrei sa faci asta in timp ce conduci. Am patit-o pe dn1, cand inainte sa plec se jucase cineva si le reglase prea sus. Anyway... am oprit pe dreapta si le-am reglat.

18 Iul 2007, 18:14

Daca exista posesori de Focus 2 - 1.6 TDCI/1.8 TDCI, as vrea sa stiu cat consuma si masinile lor fiindca la a mea care are acum aprox 1700 km ,calculatorul de bord arata 10-11%..... Merg numai in oras oricum.

18 Iul 2007, 18:25

1.6 TDCI 90 CP consuma in medie 6-6,5% in oras, iar in afara 5-6%.
Totul depinde de stilul de condus.

Trebuie sa mai astepti putin pana se aseaza motorul, ca sa vezi exact consumul. Se poate ca pe caldura asta sa traga mult mai tare si A/C-ul.

19 Iul 2007, 09:27

Nou la cutie... dar cutia unde e?

19 Iul 2007, 09:42

$1 scrie:$2m vazut ca in ultima vreme s-a umplut de Focusi.. Foarte tare.
Salutare

S-a umplut pamantul de focusi!!!! cand s-o da drumu la banda de la craiova, o sa ajungem ca daciile!
On topic> felicitari pentru achizitie!!

19 Iul 2007, 09:59

Sa dea Domnul ca la Craiova sa se intample ceva bun, si Ford sa preia fabrica. Nu iti face iluzii ca vei vedea foarte multi Focusi deoarece se pare ca acolo intentoneaza sa produca viitorul KA si probabil viitoarea Fiesta. Mai mult ca sigur ca vor incepe cu modelul KA deoarece , noul Fiat 500 (cu care imparte platforma tehnica) este deja un mega succes in Vest iar Ford sigur nu va pierde trenul asta.
Salutare tuturor.

20 Iul 2007, 07:55

Felicitari pentru achizitie e super masinuta,multiii km fara probleme.

Intrebare de 1000 de puncte

25 Iul 2007, 12:52

Hello, in primul rand felicitari pt. alegerea facuta. Si eu imi cumpar o masinuta identica (100%) cu a ta in cateva zile si am o mare nelamurire. Am vazut eu bine in poza, masina ta are frane pe disc si pe spate?

25 Iul 2007, 14:39

1.8 venea cel putin adesea cu discuri si pe spate.
Răspunde