salut alex! frumoasa foc masinuta ta

dau super bine jantele asa vopsite alb. sunt sigur ca mai mult de o ora dupa ce o speli nu mai sunt albe, devin "cameleon". m-ar interesa si pe mine schimbarea care ai facut-o la lampa de ceata. deci inca odata - ai luat lampa dedicata modeleleor cu volan pe dreapta si ai pus bec rosu in ea? daca imi poti trimite un mesaj privat cu cateva detalii as fi recunoscator - de unde ai luat lampa si respectiv becul cu leduri.
cat despre jante, daca sunt pe 16 si vrei sa le vinzi m-as baga eu daca imi zici si un pret. cu toate ca am vopseaua albastra pe masina cred ca jantele albe/negre/argintii dau bine in combinatie cu orice vopsea. de obicei se vad frumos contrastele mari. pe culoare deschisa merg bine jante negre, si bineinteles invers.
in legatura cu navigatia - esti multumit de ea? eu am gasit mai multe modele pe piata, majoritatea china. nu pot spune cat de bune/proaste sunt pana nu ajung sa le vad/butonez cu mana mea. pe langa partea estetica ma intereseaza mult mai mult partea software. daca nu cumva am omis cand am trecut prin topicul tau, zi-mi te rog tu ce model de navigatie ai ales. este original ford sau alceva.
multam! si multi km fara incidente! cred ca ai terminat cu rodatul motorului, acum probabil te bucuri din plin de toti calutii