Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

Re: Ford Focus 2 Frozen White

19 Apr 2011, 07:59

Imi place cand se trag concluzii dupa 5 minute de invarteala :D timp in care esti prea excitat de motorul masinii ca sa-ti dai seama de alte aspecte. Asa am fost si eu cu "filtrul sport" si acum abia astept sa ma intorc in tara sa-l pun pe ala original inapoi. :D

19 Apr 2011, 11:25

Nu e chiar asa , am fost chiar atent cum se comporta masina pe denivelari si drum naspa :) si dupa cum ziceam, nu e rau. Sincer sa fiu ma asteptam sa simt orice , sa fac ca toate cele in masina :)) , dar nu a fost asa. Oricum pana fac rost de acei bani mai ramane timp de gandit , mers cu alte masini cu suspensie completa / arcuri sport.

Concluzia cu becu meu pe led este ca ori inversez firele , ori cumpar un bec pe led fara polaritate. De taiat nu tai nimic , ramane sa vad daca pot sa inversez firele din mufa de sub masina , daca nu vand acest bec si cumpar unu fara polaritate. Momentan am un bec normal rosu luat din targ care lumineaza roz mai mult si in combinatie cu lampa alba e vai de lumina mea de ceata :))

26 Iun 2011, 11:46

Becuri pe LED nu se exista fara polaritate, asta e carcteristica de baza a unei diode - fie ea si electroluminiscenta. http://ro.wikipedia.org/wiki/LED
Inverseaza firele fara nici un stres, nu se intampla nimic.
Multi km fara probleme in continuare cu masina si mai pune-ne oarece poze noi. ;)

26 Iun 2011, 12:41

Multumesc.
Cu ajutorul lui Sharkky , am bec pe LED pe ceata care merge la polaritatea de la Ford. Deci numai inversez nici un fir nimic.. Lumineaza mult mai puternic, dar poza e cu telefonu si nu prea se vede corect.
Imagine

Poze de la ZCF
Imagine Imagine
Imagine Imagine

26 Iun 2011, 13:14

Da, frumos domnu Alex :) =D> Foarte misto poza facuta noaptea!! Star Trek :D
Sa te bucuri de "imbunatatiri"!! Ia zi, what's next? :D Ca stiu ca-ti tremura neuronii cu idei, baga mare :D

26 Iun 2011, 13:25

Salut Radu , next : jante 17 , dar nu e graba :D
Imagine

26 Iun 2011, 13:35

Hmm, nu sunt de acord de data asta....in Bucuresti e pacat sa ai 17, ca le CENZURA repede, vrand nevrand, pietris, gropi, canale, sau clasic, borduri. Si nu fac vreun apropo la cum conduci tu, pur si simplu se intampla...numai eu stiu de cate ori era sa o patesc si de vreo 3 ori am patit-o, cu borduri...Plus ca, alea nu ar arata asa bine pe alb cu restul masinii, iar cu gri-ul ala zici ca-s imprumutate pe timpul iernii...eu zic sa te mai gandesti...parerea mea :)

26 Iun 2011, 13:48

Daca nu gasesc alt model mai frumos.. modelul asta ramane. Iar culoarea 100% o sa fie inchisa , dar nu negru. Mi-am facut damblaua cu jantele albe.. mi-a ajuns ... sunt curate maxim 1 zi .

26 Iun 2011, 13:55

Sa le pastrezi, gen jante de iarna sau ceva....ca sunt smechere, e pacat sa le dai/vinzi.

26 Iun 2011, 15:25

mie imi plac jantele pe care le-ai ales. ai gasit deja de unde sa le cumperi?

26 Iun 2011, 15:29

Se gasesc si noi , dar la 850 ron bucata. Eu o sa astept o ocazie pe forum sau pe ebay sa le cumpar.

26 Iun 2011, 16:04

ti le dau eu pe ale mele, culoarea exact ca in poza :))

26 Iun 2011, 18:43

Daca iti schimbi slicurile alea de pe ele :)) ti le dau pe ale mele la schimb.

14 Oct 2011, 11:15

salut alex! frumoasa foc masinuta ta :) dau super bine jantele asa vopsite alb. sunt sigur ca mai mult de o ora dupa ce o speli nu mai sunt albe, devin "cameleon". m-ar interesa si pe mine schimbarea care ai facut-o la lampa de ceata. deci inca odata - ai luat lampa dedicata modeleleor cu volan pe dreapta si ai pus bec rosu in ea? daca imi poti trimite un mesaj privat cu cateva detalii as fi recunoscator - de unde ai luat lampa si respectiv becul cu leduri.
cat despre jante, daca sunt pe 16 si vrei sa le vinzi m-as baga eu daca imi zici si un pret. cu toate ca am vopseaua albastra pe masina cred ca jantele albe/negre/argintii dau bine in combinatie cu orice vopsea. de obicei se vad frumos contrastele mari. pe culoare deschisa merg bine jante negre, si bineinteles invers.
in legatura cu navigatia - esti multumit de ea? eu am gasit mai multe modele pe piata, majoritatea china. nu pot spune cat de bune/proaste sunt pana nu ajung sa le vad/butonez cu mana mea. pe langa partea estetica ma intereseaza mult mai mult partea software. daca nu cumva am omis cand am trecut prin topicul tau, zi-mi te rog tu ce model de navigatie ai ales. este original ford sau alceva.

multam! si multi km fara incidente! cred ca ai terminat cu rodatul motorului, acum probabil te bucuri din plin de toti calutii :)

14 Oct 2011, 15:33

Lampa de marsarier de Anglia + bec rosu. Iese usor stopul, are 2-3 clipsuri, se clipseaza foarte usor inapoi.
Răspunde