Fiesta Mk5 1.3i HCS
Va salut!
Luni voi fi proaspatul posesor al unei Fiesta din 2001. Rulaj (in bord) 82.000km.
Din ce scrie in talon si search-uind pe net, mai mult ca sigur are motorul de 1.3i HCS Endura-E cu 8 valve, de 1299cmc si 59,8 CP.
Ca dotari, e destul de confuza situatia, pentru ca imi par destul de...amestecate. In sensul ca nu stiu la ce nivel de echipare s-ar incadra. Ghia nu e sigur ca n-are plasticul ala cu pretentii de mahon (scuze celor care il au, dar eu prefer ca plasticul sa ramana plastic fara sa se vrea lemn)
Are:
- inchidere centralizata din telecomanda + deschidere portbagaj
- 4 airbag-uri
- geamuri electrice fata
- oglinzi electrice si (cred) incalzite
- radio-CD (doar cd audio)
- parbriz si luneta incalzite
- stergator luneta
- scaun sofer reglabil inaltime
- ceasuri bord albe (apropo stie cineva cum lumineaza noaptea? n-am apucat inca sa vad masina pe intuneric)
- proiectoare
- bare si oglinzi exterioare vopsite la culoare
- servo
Ce nu are:
- aer conditionat
- jante aliaj
- ABS?? (la diagnoza facuta azi a iesit ca nu are. Din ce am vazut pe net la altele asemanatoare, inclin sa cred ca ar trebui sa aiba...)
Intrebari:
Poate motorul asta sa se catere pe Transfagarasan sau Transalpina, fara sa risc prea mult fortarea lui?
Ce nivel de echipare are masina?
Motorul de 1.25 16V comparativ cu cel de 1.3? Stiu ca e mai sprinten, dar chiar cel de 1.3 sa fie o alegere neinspirata?
Va multumesc pt eventuale raspunsuri
Luni voi fi proaspatul posesor al unei Fiesta din 2001. Rulaj (in bord) 82.000km.
Din ce scrie in talon si search-uind pe net, mai mult ca sigur are motorul de 1.3i HCS Endura-E cu 8 valve, de 1299cmc si 59,8 CP.
Ca dotari, e destul de confuza situatia, pentru ca imi par destul de...amestecate. In sensul ca nu stiu la ce nivel de echipare s-ar incadra. Ghia nu e sigur ca n-are plasticul ala cu pretentii de mahon (scuze celor care il au, dar eu prefer ca plasticul sa ramana plastic fara sa se vrea lemn)
Are:
- inchidere centralizata din telecomanda + deschidere portbagaj
- 4 airbag-uri
- geamuri electrice fata
- oglinzi electrice si (cred) incalzite
- radio-CD (doar cd audio)
- parbriz si luneta incalzite
- stergator luneta
- scaun sofer reglabil inaltime
- ceasuri bord albe (apropo stie cineva cum lumineaza noaptea? n-am apucat inca sa vad masina pe intuneric)
- proiectoare
- bare si oglinzi exterioare vopsite la culoare
- servo
Ce nu are:
- aer conditionat
- jante aliaj
- ABS?? (la diagnoza facuta azi a iesit ca nu are. Din ce am vazut pe net la altele asemanatoare, inclin sa cred ca ar trebui sa aiba...)
Intrebari:
Poate motorul asta sa se catere pe Transfagarasan sau Transalpina, fara sa risc prea mult fortarea lui?

Ce nivel de echipare are masina?
Motorul de 1.25 16V comparativ cu cel de 1.3? Stiu ca e mai sprinten, dar chiar cel de 1.3 sa fie o alegere neinspirata?
Va multumesc pt eventuale raspunsuri
Ford Fiesta 2001, 1.3 benzina
- LiviuB2011
- Incepator