Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
22 Oct 2011, 14:21
Va salut....Dupa indelungi cautari,intrebari,nelamuriri(multumesc pe aceasta cale celor de aici de pe forum care m-au ajutat cu sfaturi) si umblat pe la o gramada de vanzatori am reusit in sfarsit sa iau si eu o masina....E vorba de un Ford Focus....
-an de fabricatie 5-12-2007 si inmatriculat in 03-2008
-121.000 km
-motor 1,6 tdci 90cp
Ca si dotari:
-pilot,
-comenzi radio,
-oglinzi electrice,
-clima dubla,
-proiectoare....etc...
Masina am luat-o de pe autovit,de la un parc si a fost folosita de o firma.Are carte de service cu reviziile la zii,fiind cumparata de noua de la BDT.As mai mentiona ca are cauciucuri noi,tapiteria arata foarte bine,doar cu cateva zgarieturi pe ici-pe colo ale plasticelor...Din ce am vazut eu pe cartea de service,s-a schimbat distributia,discuri si placute fata si electromotorul.Am observat ca nu are scut si deflector la motor.Acum nu stiu daca astea sunt optionale,ori s-au "pierdut" undeva pe parcurs....In rest masina e ok.I-am facut si un test pe parte de electronica la ATS si a iesit ok,fara probleme.Ca motorizare eu sunt multumit,mai ales ca nu am filtru de particule si o sa fie folosita cu precadere in bucuresti...
Poze nu am apucat inca sa-i fac asa ca o sa pun pozele care sunt(sau erau ca nu stiu daca au sters anuntul) pe autovit...
Ce urmeaza,sau ma rog ce as vrea sa-i mai fac,e sa-i iau o cotiera,un scut la motor si un deflector de aer la motor....Si am si o mica intrebare:am vazut ca la rotile din spate pe ambele parti,in vreo 2-3 locuri nu ii mai sta pasla aia de protectie la roti(contraaripa sau cum s-o numi)...Ceva sfaturi cum as putea sa o prind???
22 Oct 2011, 15:42
salutare si bine ai venit. sa stapanesti sanatos masinuta. arata ok. sa ne impartasesti si noua planurile tale pe viitor. cat a facut masina? ca o observatie bara de pe fata a fost vopsita, grila dintre faruri este in mod normal neagra, plastic simplu.
22 Oct 2011, 18:25
Sincer planuri de viitor inca nu am....De-abia am luat-o.Masina am luat-o cu 6450e....Iar de bara nu stiu ce sa zic.Ca nuanta chiar nu se vede nimic....Acum doar timpul poate spune altceva!
22 Oct 2011, 20:03
Pai asta zicea si colegul: au fost vopsite impreuna.
22 Oct 2011, 20:54
Ai luat-o de la Leaseplan sau de la un intermediar?
Foarte frumos, sa-l stapanesti sanatos !
23 Oct 2011, 12:15
Multumesc de urari!Masina e luata de la un intermediar si a apartinut chiar celor de la Leaseplan.M-a incantat cartea de service la zii si faptul ca are km reali.Plus ca are si destule optiuni si anul e foarte bun.Ca ce gasisem pe net erau numai tepe....Oricum masina e destul de intretinuta!
23 Oct 2011, 20:57
Frumoasa masinuta. Sa o stapanesti sanatos!
23 Oct 2011, 21:10
Scutul și deflectorul nu sunt opționale. S-au pierdut pe drum.
23 Oct 2011, 21:21
$1 scrie:$2rila dintre faruri este in mod normal neagra, plastic simplu.
da-mi voie sa te contrazic

grila de la radiator era, in functie de echipare: simpla (plastic negru), vopsita in culoarea caroseriei sau cromata.
@george, felicitari pentru achizitie, s-o stapanesti sanatos cat mai multi km
24 Oct 2011, 20:27
Va multumesc pentru urari si sper sa ajung si pe la o intalnire a forumului,asa poate mai aflu informatii utile...Legat de grila am vazut(cu zicea si andrei.r) ca sunt si in culoarea caroseriei sau cromate,dar in cazul meu s-ar putea sa fii fost vopsita...Ma gandesc ca a fost o masina de firma care a avut si casco si daca o fi tras toti de ea s-o mai fi si zgariat si o fii fost vopsita pe casco....Oricum din ce am vazut eu aripa dreapta spate a fost vopsita(doar vopsita ca pe interior nu se vede a fii ciocanita daca ar fii fost lovita).Oricum,cand am luat-o i-am facut un test pe parte electrica la ATS si nu are probleme ascunse,iar cei de acolo mi-au spus ca airbagurile nu au fost declansate vreodata!Pana la urma eu unul deocamdata sunt multumit de cum merge,singurul meu of e ca nu e break...Eu break cautam ca am un bebe de curand si vroiam ceva cu mai mult spatiu.Si cum break nu am gasit cu ceva dotari mai bune,am ramas la hatchback-ul asta!
24 Oct 2011, 21:20
Cum nu ai gasit break ca e plina piata de break-uri? La o cautate rapida, uite unul aici pe forum
viewtopic.php?f=108&t=69055. Si sunt mai multe. Pe Autovit nici nu mai zic.
24 Oct 2011, 21:22
cred ca te-am vazut duminica pe uverturii
24 Oct 2011, 22:20
$1 scrie:$2red ca te-am vazut duminica pe uverturii
nu cred ca eram eu...chiar nu am iesit zilele astea din casa....
$1 scrie:$2um nu ai gasit break ca e plina piata de break-uri? La o cautate rapida, uite unul aici pe forum
viewtopic.php?f=108&t=69055. Si sunt mai multe. Pe Autovit nici nu mai zic.
Am avut 2 criterii obligatorii ca sa zic asa....Vroiam o masina luata de la noi ca sa ii pot verifica istoricul de service si sa fie de 90 cp(nu de alta dar mai mult in bucuresti circul si nu vroiam batai de cap cu filtru de particule)....Asa am gasit si eu gramada pe autovit cu "80-90.000 km" si cand intram mai tare un pic in vanzator si il luam la "puricat" o dadea la intors cu kilometraju....Asa ca sunt satul de tepe si samsari....