$1 scrie:$2a, la asta se refera......la posibilitatea de a atinge jantele de aliaj nou-noute......
si eu zic sa mai stai macar cateva luni, pana nu mai ai ABSOLUT nici o emotie cu masina si le schimbi asa, cam pe la vara...
oricum nu-ti garanteaza nimeni ca nu le vei mai atinge si pe alea noi, e greu sa le pastrezi chiar intacte (doar daca nu mergi cu masina si o tii in garaj), se intampla si celor cu experienta mult mai mare in trafic
dar, ca orice lucru nou, esti cu ochii pe el ca pe butelie la inceput......mai tarziu, dispare stresul si eventualele zgarieturi de pe jante nu te vor mai afecta cu nimic.....doar sa nu le lovesti mai tare
HaHaHa....! Deci de asta!

Corect ,aveti dreptate, am priceput. Deocamdata sa nu ma apuc de artificii. Thanks..
Alta chestiune:Nu am indraznit sa ma duc cu ea la spalat pentru ca la ora la care pot eu ajunge la spalatorie e full.

Si cred ca o sa-i ofer o baita asa... ca de penurie.. cu periuta lui si cu galeata aferenta, urmata de uscare asa ca pe vremuri, cu carpa din piele de "caprior". Am auzit tot felul de pareri pro si contra spalatoriilor. Cica nu se prea recomanda apa presiune pe sub aripi, pe dedesubt...Parca nu imi vine a crede. Voi ce spuneti de chestia asta?