Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

Re: Focus II 1,6tdci UPS

22 Sep 2014, 15:44

Salut Adrian. Sunt fanul tau numarul 1....... pe viata. In sfarsit asteptarea mea a luat sfarsit, de cand te asteptam...... Focus diesel consum 4% la 150 km/h si benzinar care ia in oras 25-26%. Unde esti tu CIP sa vezi adevarul spus la ceas de seara de un posesor care a avut si benzina si diesel.

Lasand gluma, felicitari pentru masina si sa o mesteresti cu pasiune ;)

22 Sep 2014, 16:16

:)) ... 4% la 150kmh e eroare de CB (mai jos de 6% real la 150kmh e greu de atins fara vale si vant din spate)...la ff3 CB arata mereu mai putin decat consuma real , recomand metoda plin-plin ... la fel cum si 25-26% reprezinta o problema tehnica la 1.6 benzina (ca fapt divers are 100cp daca nu a fost modificat, nu 105).

Pe scurt ... mai taie din ele ... :D .

6-7% la 110-120kmh cu ff2 1.6 100cp sau 5-6% cu ff3 1.6tdci in buzau , astea sunt consumuri credibile. Am mers cu ambele si stiu cam ce le poate pielea ...daca ff2 1.6 100cp consuma 25-26 in buzau => in bucuresti avea lejer 30-40% => il vindeam pana acum :)) .

Isi freaca mainile Portocala ca a gasit un alt fanatic diesel :)) .

Sa o stapanesti/tunezi sanatos !

22 Sep 2014, 18:38

La 150kmh constant , fie el si diesel , tot consuma peste 6-7% REAL ...chiar daca pe CB arata altceva.
Focusul 2 1.6-100cp in oras , in functie de trafic si de oras , consuma 9...13% ...daca faci drumuri scurte , esti agresiv rau sau mergi mult cu a1-a poti creste la 14,15, ... DAR totusi ... mi se intampla rar sa vad peste 13% dupa 100km parcursi in bucuresti (media ) ...in buzau cu atat mai mult.

Si da , am observat din continutul mesajului :)) ...perfect de acord , dieselul consuma mai putin carburant ...daca ai noroc sa nu "consume" si piese(care sunt mai scumpe la diesel) atunci ai facut o afacere buna ...daca nu , NU!

Despre aspect ...arata putin ciudat asa cu capota neagra ... posibil sa arate mai bine cu capota+plafon negre ... as zice ambele sau deloc . Eventual si alt spoiler sau cu mici modificari la el ... mi se pare putin "rupta din alt film" capota acum.

22 Sep 2014, 19:36

SAlut si bineai venit pe forum Adrian.
Sa stapanesti Focusul sanatos si cat mai multi km fara probleme.

In priviinta masinii ... astept sa vad ce se va intampla pe viitor, dar prima modificare pe care te rog sa o faci este sa scoti xenonul acela de pe faza scurta !!!

23 Sep 2014, 07:50

IN primul rand bine ai venit in grup si multi km fara probleme.

Fratilor am si diesel si benzina si am avut si benzinare cu moatare mari rau :) cum dracu 25% focusul 2 benzina, niciodata - eu ii dadeam foc in strada daca aveam consumul asta.
Fiesta 1.4i benzina dat rau in ea in Bucuresti - care nu se compara cu traficul din buzau nu mi-a sarit de 13%
Am in curte la birou 6 focusuri 2 facelift si prefacelift si niciuna nu are mai mult de 14% in conditii de exploatare foarte agresive
Focus 2 diesel masina stock - consum de pe CB la 150 km/H 6,2, iar pe pe modalitatea plin -plin 6,7 litri mers cu 155 km/h pe autostrada fix 100km.

Si acum trecem la motoarele mar
ML 320 v6 - consum in ora mers normal - 15l/100km
Bmw 325i - coupe 1997- consum in oras 14l/100 km (alergat maxim prin bucuresti)

Deci consumurile date de colegul de mai sus mi se par total eronate, eu unu nu cred ca sunt reale

23 Sep 2014, 11:23

Focus 1.6 benzina 115 cai, n-am trecut niciodata de consum 11 in Cluj-Napoca... sa ai noroc de ea, nici mie nu-mi prea place capota neagra.. parca nu merge cu acel albastru deschis

23 Sep 2014, 12:52

Sa lamurim lucrurile ...daca a zis ca e fanatic diesel e normal ca tdci sa consume 4% si benzinara 26% :) ... e subiectiv pentru a-si evidentia favoritii.
Ulterior admite ca masina pe benzina avea o problema si ca la diesel nu a masurat plin-plin(eroare CB) ... deci putem sa uitam primul mesaj.
Am vazut fanatici diesel care fac poze/video cu CB pe coborare sau cand arata eronat 2%-3% doar ca sa laude dieselul ...il inteleg pe colegu' si putem sa depasim subiectul consum.

Si mie mi se pare o culoare prea "cuminte" la masina ta si e mai dificil sa o faci sa arate agresiv .

23 Sep 2014, 16:03

Cip am sa fac si eu la o coborare :) de la 190 la 150 sa vezi ca ma 0,00 l/100km :D

23 Sep 2014, 19:55

Pai asa sunt astea diesel , nu consuma deloc :) ...daca ai putin noroc pleci cu rezervoru gol si ajungi cu el plin :))

Laurentiu de la tine am pretentii , vreau poza cu 0,00 L / h si te pun team leader la "fanatici diesel" ;)

23 Sep 2014, 20:18

A mea nici macar nu tre sa plec de pe loc cu ea, ca-mi arata 0,0l/h si la relantiu. =))

23 Sep 2014, 21:03

bine ai venit printre noi si sa te bucuri cat mai mult de masina :). multi km si multa motorina arsa iti doresc :)
stima

23 Sep 2014, 21:34

Adrian joaca tare la postul de team leader :))

24 Sep 2014, 09:35

Fanatic Diesel team leader :) mie imi place dieselul dar iubesc masinile pe benzina. Da dieselul are cuplu, consum mic etc dar imi place benzina ca e mai silent mode asa :) eu nu mi-am luat niciun diesel pana acum. Doar m-am ales cu ele de la munca, focusul e al prietenei mele etc :) eu am un consum decent si la focus diesel si la benzina.

Bafta cu masina si multi km fara probleme. sa nu transformam topicul in benzina vs motorina :D

24 Sep 2014, 13:46

Adrian_Grigore, sa stapanesti sanatos masina! Referitor la consumuri, diesel / benzina / gaz, e o discutie care nu prea are unde sa duca.

Imi poti permite sa te intreb cati ani ai? Daca accepti o remarca, pe forumuri, incearca sa folosesti cu incredere punctuatia fiindca ne ajuta si pe noi sa dam Close la forum mai relaxati; pe la jumatatea primului post imi venea sa renunt. Asta ca sa nu mai zic de "conduso", " la detinut pana", "alt ceva", "Buzaul ne fiind un oras" ...

25 Sep 2014, 18:52

@Adictoma - https://www.youtube.com/watch?v=s1eUO6u3RN4

03 Oct 2014, 16:36

Salut Adrian
Bine ai venit pe forum!
Nu te supara ca iti spun dar nu sustin modificarile facute de tine. Cel putin interiorul e....pe langa gustul meu. Parerea mea e ca banii pe care i.ai aruncat pe autocolant/spray iti luat un footwell lights, spray pt jante...altceva.
Fa casetofonul stock, rama de la cd player/climatizare poti sa o faci cu autocolant carbon si cred ca o sa dea mai bine ca negrul ala lucios. Cauta si o lampa de ceata de anglia. Pentru xenonul din faruri recomand si lupe, se gasesc morimoto h1 si sunt cam plug and play.

Despre muzica...pot sa iti dau sfaturi pana maine. Sa zici ce buget ai pt statie, poate gasim ceva :))

04 Oct 2014, 23:51

mi-a captat atentia consumul acela de 25-25+ la suta :))) nici la mondeo,care slava cerului are motorul de 2.5 turbo nu am avut vreodata mai mult de 18%... :)) nici macar la Rx cand o alerg fara limite.. :)) cred ca ai exagerat "un pic".. Mai prinzi un pic de experienta auto..si cand o sa realizezi ce inseamna 25%..o sa te amuzi si tu.Numai bine

08 Iul 2015, 00:10

Salutare, imi cer scuze pentru absenta mea pe forum, incerc sa revin si sa am o activitate mai sporita in clubul ford, iar de data asta sper sa nu se mai iveasca discutia consumului :)). Pe scurt masina tot aceeasi este, intre timp am facut ~25000km fara probleme, i-am facut schimbul de ulei de 3 ori, distributie + curele la accesorii role si 2 bucse pe fata pentru linistea mea sufleteasca. Iar de cand am intrat in vacanta (sunt anul I la facultate mai nou:D ), mesteresc la o mica schimbare care sper eu sa fie placuta adica o combinatie intre bara de focus 2 pre facelift cu cea de facelift:
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine Imagine Imagine

Cam asa arata acum, momentan am pauza de o saptamana si ceva apoi vreau sa vopsesc sorcova intr-o singura culoare (inclusiv bandourile laterale), sa ii montez un cd player sony varianta cu mp3 si magazie de cd-uri, a si era sa uit de ceva timp am montat si un subwoofer magnat+ statie aceeasi firma 400w rms din cate m-am interesat deci daca exista doritori ce vor sa asculte masina as fi incantat si de alte pareri. Pe final va rog sa nu criticati capacele :)) !! M-am pricopsit cu ele cadou si sunt cam obligat sa le tin pana ce imi strang bani de jante. O seara buna va urez si astept parerile voastre.

08 Iul 2015, 12:29

arata bine :D, asta a fost prima mea idee si am amandonata cu una de cc, :)))))

08 Iul 2015, 13:13

M-am gândit si la varianta cu bara de cc dar prefer sa vad ce reusesc prin munca mea:D, momentan mai e nevoie de cateva retusuri, îmi cam da bătăi de cap chitul de fibra ca nu face priza pe plasticul barii(daca aveti sugestii ar fi de ajutor) dar daca am ajuns in stadiul asta nu ma dau bătut.

08 Iul 2015, 23:15

Exista kit de plastic..ce zici de asta? In plus cauta sa iti imbunatatesti tehnica si sa faci in asa fel incat sa bagi cat mai putin kit.

09 Iul 2015, 06:23

Chit am încercat sa pun cat de putin posibil adica doar in zonele in care am facut îmbinarea dintre bari iar problema apare exact unde este putin adica in zona unde vine grila de la capota pe bucata aceea ingusta. Acolo chitul e intreg dar la delimitarea cu marginea apare o crapatura fina. O sa încerc si chitul pentru plastic sa vad cum se comporta in acea zona(multumesc de idee).

22 Iul 2015, 13:52

Gata vacanta, am revenit acasa deci am revenit la treaba. Ultimul upgrade un cd player sony cu magazie de cd-uri in el. Sunetul pot sa spun ca este incomparabil mai bun fata de playerul vechi. Acum trebuie sa mai mesteresc putin la rama exterioara sa o fac tot neagra pentru ca dupa mine arata urat asa ... si urmeaza schimbarea butoanelor de aragaz (cat mai curand sper). In rest masina asteapta sa o pregatesc de vopsit.
Imagine Imagine

24 Aug 2015, 14:15

Intr-un final am reusit sa o si vopsesc dupa atata timp. Imi place ca am reusit sa ies din zona "sorcova", acum astept parerile voastre si ceva sfaturi daca aveti in legatura cu ce mai pot imbunatati.
Imagine

Imagine

Imagine
Răspunde