New Ford Kuga Individual 182hp
Numele meu este Dacian si sunt proprietarul modelului nou de Ford Kuga.Am pentru prima data aceasta marca de autoturism venind dupa 11 ani de experienta in grupul VAG. In acesti 11 ani am avut tot felul de autoturisme incepand de la seat leon mk1,seat cupra mk2,vw tiguan,seat altea freetrack 2 bucati si vw CC mk2.Plecand de la premisa ca circul doar 2 ani cu o masina acum 3 sapatamani cand imi cautam o noua masina de familie am dat o raita prin toate showroomurile din Oradea sa vad ce inlocuitor gasesc.Asa ca am ramas "uimit" sa vad noul Kuga, un crossover reusit din toate punctele de vedere .Asa ca am gasit din fericire in fabricatie un model cu toate dotarile posibile si l-am luat.Momentan masina este pe drum spre romania din Spania deci mai am de asteptat pana saptamana viitoare cand imi va fi livrata. Culoarea este white platinum cu jante pe 19" are kitul individual ,cutie automata si cum am scris mai sus tot ceea ce se poate pune ca dotari pe ea.Astept pareri din partea voastra despre motorul de 182 de cai ,firme dedicate ce fac resoftari pentru ford deoarece sunt un fan dedicat al modificarilor subtile si de bun gust la fiecare masina pe care o am.In grupul Vag sunt client fidel REVO asa ca am vorbit cu ei deoarece au si divizia Superchips dar momentan pentru acest motor nu este soft.
Totodata as vrea sa stiu daca jantele de pe Focus RS se potrivesc pe Kuga deoarece doresc sa imi comand un set cu anvelope de iarna.
Pozele cu masina abia saptamana viitoare

O seara buna!
-
DacianT - Incepator
- Maşina: Ford