Salut tuturor! Nu citesc de prea mult timp acest forum dar de curand mi-am luat un Ford si am decis sa ma alatur si eu comunitatii voastre de ford-isti

. Masina o am de aprox. o saptamana, este fabricata in 07.2007..si are la bord cam 17.000 km. Am achizitionat-o de la ford BDT unde a fost folosita ca masina de servici. Este impecabila din toate punctele de vedere...inca mai are acel miros de masina noua

si pana acum nu a incetat sa ma uimeasca! Ca model este echipare Ghia + caterva optionale cum ar fii jante aliaj pe 17" in 5 spite, parbriz incalzit, senzori parcare, sis. audio sony ( care exceleaza la toate capitolele! )..etc.
Motorul este un animal ( de aici si numele threadului

) Masina este f. rapida in orice treapta de viteza, daca o calc in a 2-a la 2000 ture la 40 la ora rupe aderenta...si uneori reusesc sa dau 'scart" cand schimb a 3-a! Am condus pe parcurs motoarele TDI de 2L de la VAG si un 2.2 i-cdti de la honda...dar TDCI-ul asta mi se pare pe departe cel mai violent in reprize. Partea mai putin buna este ca daca o calc destul de des..consumul este pe masura. Comp. de bord imi arata un mediu de 13%..
In rest numai de bine. Franele si stabilitatea masinii sunt la inaltime, este f. spatioasa si...imi place mult cum arata

mai ales cu jantele pe 17" care, pana in mom asta, nu le-am mai vazut pe un alt focus. Am sa pun cateva poze facute la repezeala. Promit un set de poze mai frumoase in curand...intre timp sa o si spal ca dupa 1 sap deja e plina de praf...deh..Bucuresti
Precizez ca masina in viitor va avea folie pe geamuri, stopuri fumurii, jante vopsite negru lucios, etriere rosii, poate un set de arcuri sport sa o mai coboare putin si un tips dublu pt evacuare. Toate facute la timpul lor.
Astept parerile si comentariile voastre..salut!