Focusul meu (radudar)

Pana acum am condus un Logan ce si-a facut datoria foarte bine. Acum cateva zile l-am vandut, si am un buget de 7000 de euro si as dori sa iau un Ford Focus, aceasta fiind masina mea de suflet. De mult imi doresc asa ceva.
Acum, neavand experienta, apelez la voi pasionatii Ford pentru a ma indruma spre a cumpara o masina second hand buna, pe care sa o pot folosii minim 3 ani fara probleme.
Pana acum am vazut 3 Ford-uri. Primul la un parc auto ce oferea 12luni garantie, din pacate s-a vandut inainte de a avea eu banii. Era un Ford Focus sedan din 2007 cu ~40.000km de 1.6 benzina, pe care l-am si condus si care mi-a lasat o impresie buna. Dotarile erau standard, fara pilot automat sau jante din aliaj. Apoi am vazut un Ford din 2008 tot sedan(55.000km), aceeasi motorizare si acelasi pachet de echipare adica standard. Din pacate in service am aflat ca nu are airbag-uri si ca a fost aproape tot revopsit. A treia masina a fost un Ford Focus din 2007 adus din Olanda pe motorina cu 75.000km si full option cu navigatie. Masina arata bine, insa din nou in service am aflat ca avea o usa schimbata care nu se potrivea la fix si ca avea multe piese schimbate, luate de la dezmembrari. Dupa aceste 2 masini vazute, am incercat sa ma orientez mai mult catre parcurile auto ce ofera si garantie, insa aici masinile sunt mai scumpe si au km foarte multi.
Tinand cont ca am un buget mic si limitat incerc sa gasesc o masina cu un raport calitate/pret bun. De aceea apelez la voi.
Sper sa ma puteti ajuta, dandu-mi sfaturi sau ajutandu-ma sa gasesc dealeri sau persoane de incredere ce au avut grija de Ford-ul lor.
Va multumesc anticipat,

P.S. Sper ca am postat bine, m-am gandit ca poate topicul ii va ajuta pe toti cei ce cauta un Ford Focus bun!

Motiv: edit titlu
-
radudar - Incepator
- Maşina: Ford Focus, 1.0 125CP