Ford Mondeo 2003 X TREND TDCi 130cp
aveam de ales (eu aveam de ales pentru tata) intre VW Passat 2002-2003 TDI 130 cp si Ford Mondeo tot TDI de 116 sau 130 cp acesta din urma mai rar. am urmarit cateva saptamani la rand, am testat mai multe masini si ieri am ajuns la acest Mondeo X Trend din 05/2003 TDCi de 130 cp (asta m-a incantat) cu 6 viteze, pana atunci am testat doar niste Passat-uri care mi-au placut si ele destul de mult. in fine, tatalui i-a placut mai mult Mondeo (si mie in comparatie cu alte Passat-uri vazute , si mai scumpe dar si mai slab dotate) asa ca am ramas sa ne hotaram asupra acestuia. motorul imi place mult, e mai putin zgomotos ca la Passat (si inauntru in mers dar si in stationare) iar la performante mi se par cam la fel , parca urca o idee mai repede in ture ca VW , in rest trag cam la fel dar nu mi se pare la fel de zgomotos. in rest e ok masina, am prins-o destul de bine dotata cu Navi color, clima, geamuri/ogl electrice, faruri cu xenon, alarma, proiectoare, pilot automat, comenzi p volan, magazie cd-uri, tapiserie piele, jante pe 17" si ce mai are... are 90 000 km ... am scos un consum pe ~900 km de 5.3 l/100 km cu viteza maxima 120
poze

- Dan98
- Ford Freak
- Maşina: Ford Mondeo MK3 TDCi FMBA