Salut,
Desi "bantui" pe forumul acesta de ceva timp, nu m-am hotarat pana acum sa fac si un topic masinii din dotare.
Este vorba de un Ford Focus II, 1.6 TDCI, din 2007 cu dotari zic eu decente cum ar fi:
-pilot automat (cruise control)
-senzori lumina si ploaie
-volan piele
-cd sony
-geamuri inchise la culoare spate
-parbriz incalzit
-perdelute geamuri spate, pe care le credeam "tiganii" dar chiar imi plac mult acum
-scaun sofer cu reglaj electric pe inaltime
etc
Masina o am de 1.5 ani si am parcurs aprox. 30.000km. Nefiind cumparata de noua i-am facut distributia si 3 revizii pana in momentul de fata. In rest, nu am fost nevoit sa schimb nimic. Foarte multumit din acest punct de vedere.
In primavara am imprumutat masina tatalui meu si a avut un incident nefericit, dar cu ajutorul unui service (nu stiu daca pot sa-i dau numele) am reusit sa o refac si mai mult, sa ii aduc si inbunatatiri, aratand in mom de fata mai bine decat atunci cand am cumapart-o.

Modificari aduse:
-jante mondeo 18", 7.5j, et 52.5 + anvelope 225/40/18
-bara fata ST + grile + proiectoare
-faruri cu lupa OEM (ele fiind autoadaptive, dar la mine neavand instalatia necesara sunt fixe)
-xenon 4300k
-vopsit elemente bara spate in culoarea caroseriei
Planuri pt viitorul apropriat:
-suspensie sport. Aici am o problema. As ramane dator daca ma ajutati cu un sfat. Nu vreau reglabila. Am avut pe masina precedenta (attach) si nu mai vreau. In schimb nu gasesc arcuri pt break si TDCI. In schimb ma batea gandul sa imi cumpar de hatck, dar am o retinere ca nu cumva sa coboare mai mult de spate (breakul fiind mai greu). Mai e si varianta sa pun arcuri de benzina...
-fie evacuare fie doar un cap de toba
-stopuri facelift + folie
-scrumiera
-interior faruri negru
-navigatie
-plafoniera cu leduri de stare
-interior de piele (dar e cam greu de gasit)
Atases si cateva poze cu masina + bonus doua cu "fosta"
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

-

-

-

-

-

-

-

-