Multumesc. Nu stiu daca ai stat pana la premiere, la final, dar a fost o bataie de joc la adresa inteligentei expozantilor. Nu vorbesc de premii individuale, nu am studiat masinile oamenilor, stiu ca o Toyota Celica de 500 cp tractiune fata WOW la numar a luat 4 cupe, bravo ei, probabil ca merita. Pe mine ma frapeaza cum un SRL a luat premiul la best club

) aia de la Airride Customs Romania sunt FIRMA nu club de tuning, iar ei au participat cu cateva masini care nu faceau decat sa coboare si sa se ridice

) si sunte in plm in 2015, asta e fost un curent de prin 2005 in afara, la noi de cativa ani e haos total cu pernele de aer, vede romanu ca se ridica masina si il ia cu salvarea, aia da masina

) Noi am avut 20 de masini in club iar aia cu 5 masini a luat Best Club. Si la Best Engine a luat RUP-ul un Eagle Talon care niciodata nu a iesit pe strazi sa se dea daca tot are best engine iar bomba bombelor, la Best Engine nu a contat ce dezvolta motorul si cati cai scoate raportat la cilindree, ci cum arata

))))))) daca ai furtune siliconice colorate esti cel mai tare. Noi am avut un C63 AMG premiat cu jante Z-Performance pe 20 care au costat ca toate masinile de Airride si un Corvette Singray 2014. Asta printre multe alte masini. Penibil rau de tot.